UFC

Adesanya će pristati na trilogiju s Pereirom samo pod jednim uvjetom: ‘Rekao sam mu kako će pobijediti Blachowicza‘

Alex Pereira i Israel Adesanya 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se Pereira provesti u poluteškoj kategoriji, a otpisivati ga ne treba prerano

Svi smo se nadali trilogiji između Alexa Pereire i Israela Adesanye u UFC-u, pogotovo s obzirom da su sada 1-1 unutar organizacije. Adesanya je u trenutno posljednjem nastupu nokautirao Pereiru i osvetio poraz kojeg mu je ovaj nanio par mjeseci ranije, tako da je dojam da je priča donekle i nedovršena.

Bez obzira na to što je Pereira sada prešao u polutešku kategoriju, prvak srednje kategorije Israel Adesanya ne isljučuje mogućnost da će se njih dvojica ipak boriti. Otrkio je i pod kojim bi uvjetima prihvatio novi meč protiv čovjeka koji ga je do sada ukupno tri puta pobijedio.

‘‘Ako osvoji pojas u poluteškoj kategoriji, učinit ću to opet. Ako ne, mislim da je on gotov s tim, a i ja sam. Znam da svi žele to ponovno vidjeti, ali mi smo odlučili nastaviti dalje. Takav je život‘‘, započeo je Adesanya u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Mislim da bi Pereira mogao nokautirati Blachowicza. Razgovarali smo nekoliko minuta i dao sam mu neke dobre savjete kako da pobijedi Jana. Imali smo istu ideju da ga treba nokautirati, ali sam ga upozorio da Jan jako dobro poznaje njegov ‘stand-up‘ i da treba biti strpljiv kao što je Jan sa mnom bio. Zna što treba učiniti, a ako ga Jan ne uspije završiti, Pereira će ga nokautirati‘‘, dodao je.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se Pereira provesti u poluteškoj kategoriji, a otpisivati ga ne treba prerano. Naravno, postoje borci poput Rakića koji bi ga doveli u velike probleme, ali prvo treba pogledati kako će se snaći protiv Blachowicza.

Linker
18. svibanj 2024 10:13