Ostalo

Kayla Harrison poziva Cris Cyborg na meč; PFL objavio što nudi borkinjama za meč, Cyborg želi više

Cris Cyborg i Kayla Harrison

 Screenshot (youtube, Ufc, Pfl)
Neporažena PFL-ova borkinja želi priliku dokazati se protiv legende kao što je Cyborg

Potencijalni meč između Kayle Harrison i Cris Cyborg djeluje kao jedan od najuzbudljivijih MMA mečeva koje tržište može ponuditi u ovom trenutku. Iako niti jedna od njih trenutno nije pod okriljem UFC-a, radi se o dvama ponajboljim borkinjama svijeta.

Također, ta borba ponudila bi brojne odgovore na pitanja u vezi Kayle Harrison koja je neporažena nakon 14 profesionalnih nastupa, ali bori se s nedoraslom konkurencijom u PFL-u. Cris Cyborg nekoliko puta pokazala je interes za obračunom s Kaylom, a dvostruka olimpijska prvakinja u judu pozvala je Cyborg na obračun.

‘‘Možemo odraditi borbu u kojoj pobjednica odnosi sve, a možemo se boriti i tako da zadrži svoj honorar kad izgubi. Ako treba pomoć s potpisivanjem ugovora, nazvat ću PFL-ovog čovjeka Petera Murryja, kao i Donna Davisa. Oni će joj pomoći, ponudit će joj cifru koju god želi. Pričat ću s njima u njeno ime. Proći ću kroz kompletno USADA-ino testiranje, bit ću testirana svaki dan od sada pa sve do borbe, ako ju to brine. Ona ne mora biti testirana uopće. Jedina stvar koju tražim jeste da laktovi budu dopušteni. To želim kako bih joj mogla zabiti lakat u lubanju.‘‘, poručila je Harrison

Ubrzo se javio i sam Donn Davis koji je putem Twittera istaknuo što su spremni ponuditi brazilskoj borkinji i pokušao je biti što transparentniji.

‘‘Fanovi žele ovaj meč, borkinje ga žele također. Popratio sam sve i poslušao. PFL će omogućiti sav novac i preuzeti svu odgovornost. Kayla Harrison protiv Cris Cyborg. Jedan milijun dolara svakoj borkinji + dva milijuna bonusa pobjednici. PPV Super borba, nema više priče. Pokažite koja je bolja unutar kaveza.‘‘, napisao je Davis, na što se Cyborg požalila na jednaki honorar.

‘‘Ona dobiva jednak honorar na temelju čega? Zbog toga jer je vaša prvakinja? Pobjeđuje borkinje koje imaju omjer 12-13? Koliko je PPV-a prodala?‘‘ odgovorila je Cyborg

Dojam je kako Harrison u ovom trenutku pokazuje više interesa za ovom borbom, ali razumljivo je i da Cris Cyborg želi naplatiti svoju reputaciju i rezime koji je daleko bogatiji od onog Kaylinog.

Linker
19. travanj 2024 03:52