Ostalo

Kayla Harrison prozvala legendarnu Cris Cyborg: ‘PFL je kupio Bellator, više nema gdje pobjeći‘

Kayla Harrison

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Najpopularnija PFL-ova borkinja silno želi meč protiv jedne od najvećih u povijesti MMA-a

Ogroman ‘‘hype‘‘ pratio je Kaylu Harrison proteklih nekoliko godina. Dvostruka olimpijska pobjednica nizala je pobjedu za pobjedom u MMA-u, osvajala je PFL-ov turnir u dva navrata i tvrdila je da ju nitko na svijetu ne može zaustaviti.

Ponekad su se čak potezale priče kako Kayla Harrison može dogurati do statusa ponajveće sportašice u povijesti borilačkog sporta, jer nakon sjajne judo karijere, gradila je i vrhunsku MMA karijeru.

Međutim, nakon 15 uzastopnih pobjeda, Kayla je krajem prošle godine poražena od strane Larisse Pacheco. Brazilka je iznenadila Kaylu u finalu PFL-ovog turnira u lakoj kategoriji i došla je do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca.

Kayla je nakon toga odlučila kako će ove godine preskočiti turnirski format jer skidanjem kilograma crpi previše energije i nije spremna tako frekventno nastupati. Sve do ovog vikenda čekali smo njen povratak u kavez, a Kayla se vratila porazivši bivšu UFC-ovu borkinju, Aspen Ladd.

Rutinski je Kayla uzela sve tri runde rezultatom 10-9, a u konačnici je slavila rezultatom 30-27 na svakoj od ukupno tri sudačke kartice. Jedan od zanimljivih mečeva za Kaylu otvara se nakon spajanja Bellatora i PFL-a. Cris Cyborg i Kayla dugo se prozivaju, a Kayla se nakon pobjede nad Aspen Ladd osvrnula na potencijalni okršaj s Cris Cyborg.

‘‘Čula sam da u Belltoru postoji borkinja koja misli da je ‘opasna kuja‘. Nadam se da ćemo saznati.‘‘, rekla je Kayla, ali pritom nije spomenula ime Cris Cyborg.

Brazilka je brzo uzvratila, objavivši interesantan kraći video kojim je dala do znanja da ju Kayla Harrison ne zanima pretjerano.

Došao je taj video i do Kayle Harrison, a najpopularnija PFL-ova borkinja osvrnula se na video tijekom konferencije za medije.

‘‘Prije svega, blokirana sam na svemu, ali netko mi šalje što ona ‘tvita‘ o meni. To je djetinjasto. Nemam ništa loše za reći o Cris. Nekad vas emocije ponesu u kavezu, a ja sam bila uzbuđena. Spremna sam za velike mečeve. Bila sam strpljiva, spuštene glave i naporno sam radila. Tko god da je idući, mislim da će se raditi o najboljoj među najboljima. PFL je otkupio prava na Bellator. Više nema gdje pobjeći, vidjet ćemo što će se dogoditi.‘‘, rekla je Kayla.

Nedugo poslije oglasio se i Donn Davis, jedan od osnivača PFL-a. On je u razgovoru s medijskim predstavnicima potvrdio kako im je u interesu upariti prvakinje, a to su Larissa Pacheco i Cris Cyborg. Nakon toga, na red bi mogao doći meč između Cyborg i Kayle Harrison.

Linker
21. travanj 2024 07:02