UFC

PFL-ov šef razočaran jer je Kayla Harrison ‘izabrala ne boriti se protiv Cyborg‘: ‘Želimo joj sve najbolje u UFC-u‘

Kayla Harrison

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Kayla sigurno nije ‘‘pobjegla‘‘ od Cyborg jer ju ni u UFC-u ne čeka lagan zadatak, a UFC je potpisivanjem Kayle Harrison sigurno napravio dobru stvar za ženski MMA

Kayla Harrison će uskoro debitirati u UFC-u, a na UFC 300 priredbi ju očekuje bivša prvakinja Holly Holm. Bit će to prvi put otkako je profesionalna borkinja da se bori u nekoj organizaciji koja nije PFL, a svakako će biti zanimljivo vidjeti ju na najvećoj sceni. To će se dogoditi u četvrtom mjesecu na spomenutoj priredbi.

Iako se očekivalo da će ju upariti s Cris Cyborg sada kada su se spojili PFL i Bellator, šef PFL-a Peter Murray priznao je kako je ostao razočaran što nikada nećemo gledati borbu između njih dvije:

‘‘Slušajte, Kayli želimo sve najbolje. Dva puta je kod nas bila prvakinja i sada prelazi u UFC. Borit će se na povijesnom ‘cardu‘, što je vjerujem potvrda kvalitete i nivoa PFL-a. Želimo joj sve najbolje. Razočarani smo što se borba s Cris Cyborg neće dogoditi, odnosno zato što je Kayla odlučila da se ta borba ne dogodi. Sada ide na sljedeće poglavlje‘‘, rekao je Murray.

‘‘Bit će zanimljivo vidjeti Kaylu kako se bori u nižoj kategoriji, a želimo joj samo najbolje. Odlučila se za nešto drugo, a mi smo željeli organizirati taj meč. Nastavit ćemo graditi ono što smo gradili i do sada, imamo dobar roster. Ugovori su im također jako dobri‘‘, dodao je.

Kayla sigurno nije ‘‘pobjegla‘‘ od Cyborg jer ju ni u UFC-u ne čeka lagan zadatak, a UFC je potpisivanjem Kayle Harrison sigurno napravio dobru stvar za ženski MMA. Hoće li Harrison i u UFC-u dominirati kao i u PFL-u, ostaje nam za vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 05:53