Ostalo

Klon Khamzata Chimaeva napao suparnika zbog šale: ‘Kad naručiš Chimaeva s AliExpressa!‘

Khamzat Maaev i Khamzat Chimaev

 khamzat_maaev Instagram
Khamzat Maaev nije dobro prihvatio šalu koju je izrekao njegov sljedeći protivnik na BRAVE CF 86 priredbi

Pred BRAVE CF 86 priredbu u Bugarskoj, napetosti su porasle tijekom sučeljavanja u petak navečer što je zahtijevalo intervenciju službenika.

Prije svog glavnog meča u subotu navečer, Mohamed Said Maalem i Atanas Djambazov imali su intenzivno sučeljavanje. Međutim, incident koji je privukao najviše pažnje bio je onaj s Khamzatom Maaevim koji je napao svog protivnika Antonija Busheva.

Čečenski borac koji se bori pod turskom zastavom, Maaev, ošamario je Busheva što je dovelo do napete situacije između boraca koju su morali kontrolirati prisutni službenici. Kasnije je Maaev objasnio da je ošamario Busheva zbog njegovih nedavnih komentara. Bushev je izjavio da je Maaev "Khamzat Chimaev s AliExpressa ili Temua", što Maaevu nije dobro sjelo.

Ranije ovog tjedna, Bushev je u šali rekao da je Maaev "Chimaev s popustom", nazivajući ga "Temu Chimaev" ili "Aliexpress Chimaev".

Maaev, koji se nedavno borio na BRAVE CF 79 priredbi, često se uspoređuje s Khamzatom Chimaevim koji je također stekao globalno priznanje kroz BRAVE Combat Federation.

BRAVE CF 86 je šesti događaj ove godine za BRAVE Combat Federation. S ovim događajem, organizacija nastavlja širiti svoj svjetski rekord kao promocija koja je imala priredbe u najviše različitih zemalja svijeta. Bugarska će biti 34. zemlja domaćin na globalnoj razini i 15. u Europi, oba svjetska rekorda koja nijedna druga MMA organizacija na svijetu ne može nadmašiti.

Linker
12. rujan 2024 23:45