Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kaos na press konferenciji KSI-ja, Logana Paula i društva, John Fury porazbacao stolove s pozornice!

John Fury i ekipa

 JONATHAN BRADY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jonathan Brady/pa Images/profimedia
Da vam kažemo da nismo ovo očekivali, lagali bismo vas, a i sami sebe

Prva konferencija za novinare koja je promovirala The PRIME Card, na kojoj su sudjelovali influenceri i borci KSI, Tommy Fury, Logan Paul i Dillon Danis bila je potpuni kaos.

Beskrajne psovke i prepucavanja, osobne uvrede i rekviziti, uključujući i ogromnu rođendansku tortu nokautiranog Danisa s devinim prstom, sve je završilo neizbježnim – pravim okršajem.

Nakon otprilike 10 minuta, trener i otac Tommyja Furyja, John Fury, čuo je dovoljno. Ustao je i započeo tučnjavu prije nego što je prevrnuo i šutnuo stolove za konferencije za novinare s pozornice. Odatle je krenuo pakao, sa KSI-jem i Paulom s jedne strane, te Furyjem i Danisom s druge strane odvojenih osiguranjem. Boce PRIME-a, kolač i sve što je bilo dostupno je letjelo s jedne na drugu stranu u pokušaju da napadnu jedna drugu.

“Znali smo da je eksplozivan. Nismo znali da će to na kraju doći od Johna Furyja, ali to je jedan od načina da završimo konferenciju za novinare,” rekao je promotor Kalle Sauerland nakon što su se stvari smirile i svi su uklonjeni s pozornice.

Možete pogledati kako se tiskovna konferencija rastopila u videu iznad, a da vam kažemo da ovo nismo očekivali, lagali bismo vas, a i sami sebe.

KSI protiv Furyja predvodnici su “The PRIME Card” Misfits Boxinga, koji bi se trebao održati 14. listopada u AO Areni u Manchesteru, a emitira se na DAZN-u. Danis protiv Paula bit će sunaslovna borba večeri.

Linker
24. travanj 2024 14:17