Ostalo

(FOTO) Loureda na provokacije zbog poraza odgovorila provokativnom 18+ fotografijom

Valerie Loureda
 screenshot (YouTube)
Valerie Loureda još je jedan u nizu Bellatorovih projekata koje se zadesio neočekivan poraz

Pred Bellator 259 priredbu smatralo se kako bi Hannah Guy trebala biti tek još jedan ispit na putu stvaranja nove zvijezde od Valerie Lourede. No, kao i kod nekih svojih ranijih sličnih projekata, druga najveća svjetska promocija doživjela je šok. Isto tako je šok doživjela samo Loureda, doživjevši zapravo relativno uvjerljiv poraz sudačkom odlukom.

Dogodilo se nakon toga ono što je zapravo za očekivati kad neočekivani poraz doživio netko slične priče, a njoj nije pomoglo niti to što inače nastupa uz vrlo samouvjeren stav i ne skriva velike ambicije. Padove takvih određeni dio internet zajednice zapravo pozdravlja, jer im je to prilika da se s istima obračunaju. Tako je i mlada Valerie dočekala izravno ili indirektno izrugivanje.

Istom je odlučila uzvratiti na sebi svojstven način. Prezentacijom svojih glavnih fizičkih atributa, zapravo onoga što je u prvom planu i dovelo do njene popularnosti. Objavila je dvije fotografije koje smo podijelili istog odlomka, a osim spomenutih atributa je ključni detalj srednji prst upućen svima onima koji su likovali nad njenim porazom te ruka u longeti kao posljedica borbe.

Čini se kako Loureda ne namjerava dozvoliti porazu da je poljulja u ambicijama. Zapravo, namjerava se što prije vratiti pa je tako već putem Twitteru navela povratak u borilište već tijekom srpnja. Ako uspije doći do pobjede, to bi se pokazalo kao dobra odluka, jer bi time svakako poništila barem dio negativnog efekta koji stvara činjenica da si u posljednjoj borbi poražen.

Uostalom, vidjelo se to već u njenom statusu nakon borbe.

"Srce ne možeš naučiti. Meni je 22 godine i vi imate priliku gledati kako moja karijera napreduje. Osim toga, dokazala sam krivo onima koji su tvrdili da će me srušiti i završiti u prvoj rundi. Hvala mojim fanovima. Ja sam rođena da se borim i bit ću prvakinja", glasio je taj stav.

Loureda je neupitno talentirana i nadamo se da će uspjeti posložiti ono što njen tim i ona prepoznaju kao potrebno te se nakon toga vratiti na staze kojima je koračala prije neočekivanog Bellator 259 poraza.

Linker
14. travanj 2024 15:57