Ostalo

Michael Page gleda prema UFC-u: ‘Volim Bellator, ali to je oduvijek bio cilj i želja‘

Michael Page i Ross Houston
 Yingwah Yau/Bellator/Sipa Press/Profimedia
Jedan od najpoznatijih Bellatorovih boraca ne skriva ambiciju okušati se u Octagonu

Michael "Venom" Page svakako je jedan od najatraktivnijih, a vjerojatno i najboljih boraca unutar Bellatora. 34-godišnji britanski velteraš oduševljava već neko vrijeme u borilištu druge najveće svjetske promocije te je jedan od njihovih zaštitnih znakova. Bellator i on zajedno su se gradili te došli do ovoga gdje su danas.

No, kakve su ambicije uspješnog borca poput Pagea po pitanju susreta s najjačom konkurencijom? Tju se naravno misli na UFC, s kojim do sada nije imao kontakata, ali je tijekom gostovanja u "Believe You Me" podcastu Michaela Bispinga potvrdio da se jednog dana vidi u Octagonu.

"Ako ću biti iskren, kad sam sa svime krenuo, jedini razlog bio je da bih došao do UFC-a. To je bila najveća stvar, a očito je i danas tamo najveći show. Iako sad u svijetu imamo puno dobrih organizacija, generalno je, posebno kad sam ja započinjao, svima cilj doći do UFC-a. Većini je i dalje tako", rekao je Page, koji je 16 od svojih 20 profesionalnih borbi odradio u Bellatoru.

O svom poslodavcu, gdje trenutno najbolje kotira za poziciju izazivača velter kategorije i revanš protiv jedinog borca koji ga je savladao, ima također samo dobre riječi.

"Ja uživam u Bellatoru i svom dosadašnjem uspjehu u toj organizaciji. Ali, definitivno osjećam potrebu osjetiti UFC u nekom trenutku karijere. Ima tamo sjajnih borbi za mene i definitivno gledam prema svojim UFC nastupima u budućnosti. Sad sam ugovorom vezan s Bellatorom te tamo također imam neke ciljeve koje namjeravam ostvariti. I čini mi se kao da sam blizu tome. Kad to obavim, vidim se na putu prema UFC-u", potvrdio je.

Ono što je sigurno je da u UFC-u ne bi imao uparivanja koja mu idu na ruku, vrlo često protiv boraca nižeg ranga kvalitete ili protiv pridošlica iz niže kategorije. Pozitivno je što bismo onda napokon mogli saznati koja je njegova prava kvaliteta.

Linker
26. travanj 2024 06:38