Ostalo

Luđe uparivanje teško možete zamisliti: Mike Perry nastavit će nedovršenu borbu iz prosinca

Mike Perry

 MPI04/Capital Pictures/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Bivši UFC-ov borac ugovorio je svoj debitantski meč pod okriljem BKFC promocije

Nekoć talentirani UFC-ov velteraš, Mike Perry, krajem desetog mjeseca protekle godine, napustio je UFC nakon isteka ugovora te je potpisao ugovor s Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) promocijom.

Radi se o najpoznatijoj promociji kad je u pitanju boks bez rukavica, a mnogi smatraju kako je Perry idealan kandidat za takav sport. Debi ''Platinuma'' u BKFC-u još čekamo, a čini se kako ćemo ga gledati u veljači ove godine.

Naime, Mike Perry trebao bi se 19. veljače boriti protiv Juliana Lanea, u sklopu ''Knucklemania'' eventa. Radi se o tematskoj priredbi u režiji BKFC-a, a višestruki izvori potvrđuju navode kako će upravo Lane biti taj.

Radi se o zapravo logičnom potezu od strane BKFC-a, ako se prisjetimo događaja koji se dogodio prvom polovicom prosinca. Perry i Lane verbalno su se zakačili, a zatim su se i fizički obračunali u gledalištu. Sve je započelo provokacijom od strane Lanea, podjednako temperamentnog i problematičnog borca. Reakcija Perryja nije se dugo čekala.

Inače, Julian Lane iskusni je MMA borac s 22 profesionalne borbe iza sebe (12-9-1). Iza njega su i brojni nastupi u boksu bez rukavica. Trenutno posljednji nastup, odradio je u desetom mjesecu protekle godine. Jednoglasnom odlukom izgubio je od Davida Rickelsa u bare knuckle meču. Mnogi Lanea pamte još od 2012. godine i nastupa u TUF-u. ''Let me bang bro'' izjava je koja ga je obilježila među MMA fanovima, a kultnog TUF trenutka, možete se prisjetiti ako pogledate video pri dnu ovog teksta.

Linker
14. travanj 2024 09:40