Ostalo

Mayweather želi potpisati Ngannoua: ‘Može napraviti pravu buku elitnim teškašima‘

 Floyd Mayweather Jr. 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Tvrdi kako Francis ima sve što e potrebno da se natječe s elitnim teškašima, a nudi mu i pomoć u tome

Danas smo prenijeli vijest kako je Demetrious Johnson podržao Francisa Ngannoua da malo istraži tržište i bori se negdje van UFC-a, a s tim se slaže i poznati Floyd Mayweather Jr. Bivši boksački prvak je itekako zainteresiran za rad s Ngannouom, a izrazio je želju da ga potpiše po svoju promociju.

Ngannou je napustio UFC sredinom dvanaestog mjeseca prošle godine, a još se uvijek čekaju informacije o njegovom idućem angažmanu. Spominjao se boks, spominjao se ONE Championship i PFL, no Mayweather ga želi gledati u svojoj promociji jer u njemu vidi veliki potencijal:

‘‘Volio bih raditi s Ngannouom. Volio bih ga potpisati za Mayweather Promotions. On je vrlo vješt borac, nevjerojatan je. Ako se želi okušati i boriti protiv nekog iz vrha teške kategorije, mislim da bi i trebao‘‘, rekao je Mayweather za Bet Online.

‘‘Apsolutno mislim da se Francis može natjecati s elitnim teškašima. S njegovom veličinom, snagom i moći, svašta se može dogoditi. Sa svojom snagom i izdržljivošću može napraviti pravu buku u teškoj kategoriji‘‘, dodao je.

Valja se samo prisjetiti da je Tyson Fury Ngannouu obećao borbu na Wembleyju ukoliko se ne dogodi borba s Usykom. Pregovori su im odavno propali, ali Fury ne govori ništa o Ngannou. Jučer je samo na svom Instagram profilu rekao da se sprema ‘‘monstruozno velika borba‘‘, no nikakve detalje nije otkrivao.

Nije ni tajna da je Ngannou iz UFC-a otišao kako bi se okušao upravo protiv tih elitnih teškaša, ali za sada još uvijek nema informacija o njegovom sljedećem potezu. Vrijeme prolazi, a bez meča je već jako dugo.

Linker
27. travanj 2024 06:06