Ostalo

Michael Bisping: ‘Nate Diaz je savršen protivnik za Jakea Paula, ima 40 godina i nije boksač‘

Nate Diaz

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Svjestan je da je prisutan obrazac kod biranja protivnika kada je Paul u pitanju

Bez obzira što je početkom ove godine potpisao za PFL gdje će raditi MMA mečeve, Jake Paul nastavlja s onim boksačkim. Nedavno je odlukom sudaca izgubio od Tommyja Furyja, a neki dan je i službeno najavljeno da je dogovoren meč protiv Natea Diaza prema pravilima boksa, i to ovog ljeta.

Ono zbog čega se Paula najviše kritizira jest način na koji bira protivnike. Istini za volju, protivnici su mu uglavnom umirovljeni MMA borci blizu četvrtog desetljeća života, u što se uklapa i Nate Diaz. Upravo je zbog toga Michael Bisping ponovno kritizirao Paula:

‘‘Govoriš da je tvoj tim želio da uzmeš neku lakšu borbu kao što je KSI. Da, to bi bila prirodna stvar jer je i on YouTuber. Zaradio bi hrpu novca. Nisam mrzitelj. Samo govorim o onome što je on rekao za Canela, za jednog od najvećih boksača koji je ikada živio. On je ušao protiv Tommyja i bio je prebijen. Budimo iskreni. Možda ne prebijen, ali je fer izgubio‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Nate Diaz, to će biti zabavna borba. Nate Diaz nije mačji kašalj. Jako, jako je čvrst. Teško ga je završiti. No, on ima skoro 40 godina i nije boksač. Dobar je u parteru, ali to ovdje ne može koristiti. Nate ima i dobre ruke, to ne možete poreći. Vidite, ne mrzim Jakea, no obrazac je prisutan. Nate ima skoro 40 i nije boksač‘‘, zaključio je.

Bisping je ovdje uistinu u pravu jer je Paul sve pobjede skupio upravo protiv ovakvog profila boraca. No, i to treba biti sposoban učiniti ako uzmemo u obzir da se tek nekoliko godina bavi boksom.

Linker
24. travanj 2024 06:01