Ostalo

Službeno je! Dogovoren je boksački meč između Jakea Paula i Natea Diaza!

Paul vs. Diaz

 Instagram, Jake Paul
Mjesecima se o ovome šuškalo, a sad je konačno informacija i službena

Mjesecima se o tome šuškalo, a danas je konačno dobilo i svoju potvrdu. Dogovoren je boksački meč između Natea Diaza i Jakea Paula!

Još od napuštanja UFC-a Nate Diaz proziva Jakea te je bilo i za očekivati da će se u jednom trenutku ovaj meč i dogoditi. No, Jakeovim potpisom za PFL se činilo da će se stvari oko boksa usporiti, no od tada je odradio i meč protiv Tommyja Furyja, a odradit će i još jedan – protiv popularnog Natea Diaza!

Nate je još u posljednjim mjesecima ugovora s UFC-om javno izražavao želju da se okuša u boksačkom ringu, a Paul mu je među prvima bio na meti. Diaz je svoj posljednji MMA nastup u karijeri odradio protiv Tonyja Fergusona kojeg je ‘‘submissionom‘‘ svladao u četvrtoj rundi borbe, a sve se to dogodilo na UFC 279 priredbi u devetom mjesecu prošle godine.

‘‘Osim Canela, Jake je najveće ima u boksu trenutno. Ja sam ovdje da ga pokorim. Ja sam kralj svih borilačkih sportova, a nakon svega želim vratiti svoje pojaseve u UFC-u. Sj**ao sam Conora, a sad sam opet ovdje, kao super heroj‘‘, rekao je Diaz povodom dogovora ovog meča.

Oglasio se i Paul:

‘‘Moja posljednja borba nije protekla kako sam očekivao, a taj rezultat je najbolja stvar koja se mogla dogoditi mojoj karijeri. Sad svijet misli da sam ranjiv, ali ja sam fokusiraniji nego ikad. Moj tim je htio da prihvatim laganu borbu protiv KSI-ja, ali ja nisam takav. Nate Diaz je jedan od najopakijih boraca ikad, a on i tim imaju velika usta‘‘, rekao je.

Što se tiče datuma i lokacije, meč će se održati 5.8. u Dallasu.

Linker
19. travanj 2024 01:14