Ostalo

Michael ‘Venom‘ Page o posljednjem porazu: ‘Imao sam teže sparinge od toga‘

Michael 'Venom' Page

 Screenshot (youtube, Bellator Mma)
Tvrdi da nema osjećaj da je uopće imao borbu

Izgleda da Michael 'Venom' Page još uvijek nije prihvatio poraz kojeg je doživio ranije ovog mjeseca na Bellator 281 priredbi. Naime, Logan Storley pobijedio ga je podijeljenom sudačkom odlukom nakon pet rundi borbe.

U samom meču Storley je uspješno hrvao i kontrolirao Pagea u parteru skoro tokom cijelog susreta, iako u cijelom procesu nije uspio pogoditi nešto puno značajnih udaraca zbog čega je naišao na velike kritike čelnika Bellatora, Scotta Cookera koji je dodatno izjavio kako smatra da je 'MVP' pobijedio borbu.

Iako je Page preuzeo punu odgovornost za svoj poraz, rekao je da nije imao osjećaj da se nalazio u borbi. To je glavni razlog zbog kojeg 'Venom' želi instantni revanš protiv Storleya.

''Ja sam jako sitničava osoba. On je pobijedio ali ne baš spektakularno. Ja sam imao i teže sparinge od toga. Razlog zbog kojeg ovo govorim je taj što nemam niti jednu modricu, nemam nikakve bolove. Baš ništa. Uopće nemam osjećaj da sam se borio pet rundi. To je vjerojatno nešto što je najviše frustrirajuće oko toga, pogotovo što znam da se mogu boriti opet ovaj vikend i bio bi dobar. Znam da on sigurno ne bi mogao'', izjavio je Page za MMA Junkie.

Page je u posljednjih sedam borbi slavio šest puta, a jedini poraz je upisao protiv Storleya. Prije toga je zadnji put izgubio od Douglasa Lime 2019. godine na Bellator 221 priredbi.

Linker
20. travanj 2024 22:49