Ostalo

BKFC 27: Michael Venom Page protiv Mike Perryja u boksu golim šakama!

MVP, Platinum

 Twitter(@bareknucklefc)
Izgleda da je poraz Pageu sjeo teže nego se pretpostavljalo

Glavna borba večeri na BKFC 27 (Bare Knuckle Fighting Championship's) koja će se održati u 20. kolovoza (8. mjesec) u Londonu bit će između bivšeg Bellatorovog prvaka Michael Venom Pagea i problematičnog MMA borca Mikea Perryja. Borba će se održati u srednjoj kategoriji, a prema tvrdnjama MMA Junkie portala 'Venom' nije otišao iz Bellatora već je ovo ugovor samo na jednu borbu.

Scott Coker je to potvrdio objavom na svom Twitter profilu koja glasi: "Michael već ima 18 borbi unutar Bellatora i odlučili smo mu dozvoliti da testira samoga sebe izvan kaveza u boksačkom ringu. Želimo mu sreću i da se resetira za još jedan pohod na Bellatorovu titulu."

Michael Page se posljednji put borio u svibnju (5. mjesec) kada nije uspio osvojiti upražnjeni pojas protiv Logana Storleya diskutabilnom sudačkom odlukom u kojoj su kartice pokazivale nesrazmjer od 50-45 za Storleya do 49-46 za Pagea. Prošle godine Page je također osvetio svoj do tada jedini poraz u karijeri odlukom sudaca protiv Douglasa Lime. Prije poraza od Logana, Page je bio u sjajnom nizu od šest pobjeda za redom te je dobio priliku ponovno napasti ovoga puta upražnjeni pojas, no to mu nije uspjelo.

Page inače ima dvije borbe u profesionalnom boksu u kojima je oba puta izašao kao pobjednik, te jednu borbu u kickboxingu. Ovoga puta okušat će se u boksu bez rukavica protiv Perryja koji je u tom segmentu dosta iskusniji. Perry se borio 15 puta pod okriljem UFC organizacije prije nego je počeo nastupati za BKFC.

Linker
26. travanj 2024 05:33