Ostalo

Mike Perry nakon pobjede prozvao McGregora, rekao da ‘novac za njega mora imati smisla‘

Mike Perry i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Espn)
McGregor nije bio jedini borac kojeg je Perry prozvao nakon sinoćnje pobjede

Mike Perry je noćas došao do treće pobjede u tri nastupa za BKFC promociju. Tehničkim nokautom je u drugoj rundi svladao Lukea Rockholda koji je sucu rekao da ne može nastaviti, a kasnije se ispostavilo da je ostao bez nekoliko zuba. Perry je tako došao do nove pobjede, a nakon meča je u ring ušao Conor McGregor.

Upravo je McGregor borac s kojim se Perry želi obračunati u jednom od svojih idućih nastupa. Iako nije previše realno da se bore u neko skorije vrijeme, Perryja to ne zanima nego je nakon pobjede prozvao popularnog Irca:

‘‘Što je sljedeće za mene? Conor McGregor! On također voli boksati, možemo bacati ruke. Dao mi je sučeljavanje. Koliko je to bilo cool? Tako je kako je. Ja sam jako ponizan, iskreno, jer se borim već jako dugo vremena. Imao sam uspona i padova i puno jako teških borbi. Neke stvari nisu išle u moju korist‘‘, rekao je Perry kasnije na press konferenciji.

‘‘Svi ovi tipovi dolaze ovdje i bore se protiv mene, a izgleda da su ovo moje najveće prednosti. Imam jako dobru bradu, imam čvrste ruke i to je jedino bitno u boksu golim šakama. Ljudi ne vole kad ih se tkao čisto pogodi. Tko god hoće, neka dođe. Što se sljedeće borbe tiče, mora imati smisla za njih, isto kao što novac mora imati smisla za mene‘‘, dodao je.

Tko zna, možda Perryju ponovno dovedu nekog UFC veterana ili legendu. Nakon meča je prozvao ‘‘Cowboyja‘‘ Cerronea, a svi znamo kako je i on sada slobodan borac. Tko zna, možda je upravo to iduće za Perryja.

Linker
24. travanj 2024 14:32