Ostalo

Conor McGregor: ‘Glupi Jake Paul se odrekao 50% buduće zarade prelaskom u MMA‘

McGregor i Paul

 Screenshot (youtube, Jake Paul, Themaclife)
Činjenica jest da bi u boksu vjerojatno zaradio više novca, no izgleda da Jakea ne motivira isključivo zarada

Jučer smo prenijeli vijest kako se Jake Paul odlučio na veliki zaokret u svojoj borilačkoj karijeri te je potpisao ugovor sa PFL-om, tako da ćemo ga u ovoj godini gledati u kavezu. Ugovor je potpisao na više borbi, ali točan broj im se ne zna.

Također, ne zna se niti datum debija niti protiv koga će se boriti, a jedino što se praktički zna jest da će se boriti u kategoriji u kojoj će borci dobiti 50% zarade od prodaje PPV-a. Velika je to stvar za borce jer bi to drastično povećalo njihove zarade, a kako će to točno izgledati u praksi, saznat ćemo kad se to i krene događati.

No, ne treba zanemariti činjenicu da su umirovljeni MMA borci često tražili boks mečeve protiv Paula jer je tu ležala odlična zarada. Međutim, prelaskom u MMA ta bi se zarada mogla smanjiti, prvenstveno sa Paulove strane što je i primijetio Conor McGregor.

image

Screenshot twitter

Screenshot (twitter, Conor Mcgregor)

Iz epizode ‘‘Obrisani Tweetovi‘‘ dolazi još jedan, a u njemu je Conor napisao sljedeće:

‘‘Debil se odrekao 50% buduće zarade ukoliko odradi MMA borbu? Wow. Kakav idiot. Zajedničko partnerstvo za što?‘‘

Zanimljive su to riječi koje dolaze od jednog MMA borca, bez obzira što je najplaćeniji. Svakako vrijedi razmisliti o tome jer je očigledno da isključivo novac nije jedini Paulov motiv da se bavi borilačkim sportom, a i sam je više puta naglašavao kako mu je natjecateljska strana puno bitnija od financijske.

Kako god, treba mu čestitati na hrabrosti što će ući u kavez, ali i na tome što se na neki način odrekao veće zarade.

Linker
26. travanj 2024 15:22