Ostalo

Mike Perry uvjeren da Jake Paul neće prihvatiti ‘bare knuckle‘ meč: ‘Reći će da samo huligani to rade, da je boks predivan sport‘

Jake Paul 

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Sigurno će biti zanimljivo vidjeti ovaj dvojac u ringu nadolazećeg vikenda, a bit će zanimljive i medijske aktivnosti koje će borci imati kako se subota bude približavala

Ovoga vikenda očekuje nas novi meč u režiji Jakea Paula, a s obzirom da je protivnik Mike Perry, cijela priča će zasigurno privući jako puno pažnje. Trebao se Paul boriti s 58-godišnjim Mikeom Tysonom, no cijela priča je odgođena zbog zdravstvenog stanja legende boksa.

U posljednje vrijeme, Perry se u potpunosti posvetio boksu golim šakama, gdje mu ide jako dobro. Kako god, odlučio je prihvatiti meč protiv Paula u ‘‘regularnom‘‘ boksu, a jučer je rekao kako sumnja da će Jake ikada pristati na ‘‘bare knuckle‘‘ okršaj protiv njega:

‘‘Jedna stvar na koju želim podsjetiti Jakea i sve ostale, jest ta da on nikad neće odraditi ‘bare knuckle‘ meč protiv mene. Neovisno o tome što će reći da hoće ili da neće. Pogotovo nakon ove borbe u ‘desetkama‘ (rukavicama, op.a.). On želi taj narativ kako je boks predivan sport i kako samo huligani rade boks golim šakama, bla, bla‘‘, rekao je Perry u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Prebit ću ga i u rukavicama. Nakon toga on definitivno neće željeti meč u boksu golim šakama protiv mene. Sparirao sam s Jakeom i prije besplatno. Želio me je platiti, ali ja nisam htio taj novac. Čovjek nije uspio završiti Natea Diaza u meču od deset rundi‘‘, dodao je.

Sigurno će biti zanimljivo vidjeti ovaj dvojac u ringu nadolazećeg vikenda, a bit će zanimljive i medijske aktivnosti koje će borci imati kako se subota bude približavala. Možda nas ne očekuje najviša klasa boksa, ali nešto zanimljivo sigurno će biti.

Linker
08. rujan 2024 01:31