Ostalo

Najavljena nova era KSW promocije, neke novosti će vas oduševiti

KSW u Zagrebu, 9.11.2019.

 KSW
Od iduće godine u priredbama poljske MMA promocije moći ćemo uživati jednom mjesečno

Velike vijesti objavilo je vodstvo KSW promocije, vijesti koje će samu promociju, ali i europski MMA odvesti na jednu višu razinu. Istovremeno i vijesti koje će apsolutno sve fanove, ali i borce itekako razveseliti. Ukratko, KSW podiže letvicu i odlazi na jedan viši nivo.

Riječ je o ugovoru s poljskom tvrtkom Viaplay, s kojom je sklopljena suradnja. I dok Poljacima to znači podosta puno, budući da KSW time u potpunosti odlazi s televizije te će svoje priredbe prenositi samo online putem servisa koji osigurava spomenuta tvrtka, u ostatku svijeta se po tom pitanju ne bi trebalo ništa promijeniti. Zato će na nas sve djelovati druge promjene.

Ovakvom suradnjom KSW je osigurao uvjete da mogu gotovo udvostručiti broj svojih godišnjih priredbi. Tako će ih već od iduće godine biti 12, tj. svakog mjeseca po jedna. Za usporedbu, ova godina im je najzaposlenija do sada, budući da će se ukupno održati osam priredbi. Do sada su najviše održali 2019., odnosno šest, dok su od 2010. do 2017. godine održavali po četiri priredbe godišnje. Tako da ovo puno znači, kako fanovima koji će moći uživati u borbama, tako i borcima, budući da će neki dobiti češće nastupe, a većim brojem priredbi neki će dobiti prvu priliku jer će se i sami rosteri kategorija morati povećati.

Još uvijek nije navedeno misli li KSW širiti svoje poslovanje i po pitanju lokacija gdje bi priredbe održavali, ali znamo da Hrvatsku ne bi trebali preskočiti. Zapravo, upravo bi naša domovina trebala biti prva iduća država izvan Poljske u kojoj će održati neku svoju priredbu. Postojala su već dva pokušaja za ovu i prošlu godinu, ali epidemiološka situacija to ipak nije dozvolila.

U nadi da ćemo uskoro ponovno svjedočiti ovakvoj nekoj priredbi, prisjetite se kako je izgledalo otvorenje zagrebačke KSW priredbe od koje je sad prošlo već više od dvije godine.

Linker
24. travanj 2024 21:02