Ostalo

Nakon Shavkata, još jedno otkriće u obitelji Rakhmonov: Njegova sestra Sora brutalno nokautirala protivnicu te prozvala Danu Whitea

Sora Rakhmonova

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @RAKHMONOVA__)
Očito se nada da će joj ovaj performans osigurati UFC ugovor

Već neko vrijeme svjedočimo nevjerojatnim performansima Shavkata Rakhmonova u UFC-u, a čini se da bi mu se uskoro mogla pridružiti članica obitelji. Drugi duo brat-sestra u povijesti UFC-a uskoro bi mogao biti na pomolu, a svom bratu želi doći Sora Rakhmonova.

Rakhmonova (4-1), 24-godišnja borkinja u bantam kategoriji i mlađa sestra neporaženog velteraša, dodala je slovo "W" u svoj životopis u petak kada je postigla pobjedu tehničkim nokautom u drugoj rundi na NFC 51.

Bio je to furiozan završetak Rakhmonove u Almaty Areni u Kazahstanu jer je u drugoj rundi ozlijedila protivnicu Valeriju Karyginu (4-6-1) snažnim udarcima prije nego što je uputila niz udaraca koji su prisilili suca da prekine borbu.

Čini se da se Rakhmonova nada da će joj rezultat donijeti UFC ugovor, jer je poslala jednostavno pitanje predsjedniku tvrtke Dani Whiteu u svojoj slavljeničkoj objavi nakon pobjede.

Rakhmonov je također podržao sestrino "guranje" u oktogon, podijelivši objavu na društvenim mrežama jednostavno navodeći da će ona biti tamo "uskoro."

Ako potpišu, Rakhmonova i Rakhmonov postat će prva kombinacija brata i sestre koja će se istovremeno boriti pod zastavom UFC-a. Mizuki Inoue i Naoki Inoue jedini su drugi par koji je stigao do najveće MMA organizacije, ali njihovi kratki mandati nisu se preklapali.

Linker
08. travanj 2024 19:14