Ostalo

‘Naš meč neće razočarati. Kada kročimo u kavez, riječi će biti suvišne. Spremna sam na sve, ne znam što ona planira‘

Larissa Pacheco

 SCREENSHOT (IG, PFL SAUDI ARABIA)
Dvije su dame spremne pružiti izrazito kompetitivan meč, a kako će ta želja kulminirati saznat ćemo kroz par sati

Cris Cyborg uskoro će zakoračiti u PFL kavez s impresivnim nizom od 11 pobjeda, kombinirajući MMA i boks, te zaustavljajući šest protivnica svojim nadasve snažnim udarcima. No, unatoč njenoj dominaciji, pred njom je nova prijetnja, borkinja s nevjerojatnom nokauterskom moći – Larissa Pacheco.

"Ne znam što će pokušati, ali mogu garantirati da sam spremna na sve," izjavila je Cyborg, zračeći samopouzdanjem. "Iznenadilo bi me ako pokuša rušenja, s obzirom na to da je poznata po svom agresivnom udaranju. Mislim da će se osloniti na to."

Njihov susret na UFC Performance Institutu u Las Vegasu bacio je "dodatno svjetlo" na dinamiku ovog meča. Prema Pacheco, Cyborg je bila uznemirena zbog nečega što je izjavila u intervjuu nakon što je borba konačno dogovorena.

"Mislim da sam nešto rekla i nju je to povrijedilo, ali sam joj objasnila svoje riječi," rekla je Pacheco, pokazujući poštovanje prema svojoj protivnici. "Ako imam nešto za reći, reći ću to otvoreno, ali neću izmišljati ‘trash talk‘ samo radi promocije."

Iako između ove dvije ratnice nema vidljive neprijateljstva, napetost u zraku gotovo je opipljiva. Pacheco je jasno dala do znanja da će borba biti puna akcije. "Jamčim vam da ova borba neće razočarati," izjavila je Pacheco s odlučnošću. "Spojite moj stil s njezinim i vidjet ćete što radimo kada smo u kavezu, kada riječi više nisu potrebne."

Pacheco, dvostruka PFL prvakinja, donosi u ovu borbu impresivnih 11 nokauta u svojih 23 pobjede. Njena moć završavanja borbi u trenutku čini je opasnom prijetnjom čak i za Cyborg, koja je ove godine ostvarila dvije boks pobjede protiv znatno slabijih protivnica. No, unatoč Cyborgovim vještinama u parteru, Pacheco vjeruje da će ova borba biti odlučena na nogama.

"Iskreno, ne znam kakvi su njezini planovi," priznala je Pacheco. "Moj kamp je bio fokusiran na poboljšanje mog stila, na zakrpavanje rupa. Nikada se ne fokusiram samo na ono u čemu je protivnica dobra. Uvijek se spremam na sve moguće scenarije."

Borba između Cyborg i Pacheco u Rijadu obećava vatromet. Dvije lavice, dvije ratnice s neumoljivim stilovima. Sve oči bit će uprte u njih, jer kad vrata kaveza zalupnu, jedino što ostaje je borba – beskompromisna, brutalna i bespoštedna.

Linker
20. listopad 2024 01:04