Ostalo

Nate Diaz bi se mogao naći u problemu zbog marihuane pred meč s Jakeom Paulom: ‘Morat ćemo mijenjati lokaciju!‘

Nate Diaz

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Vidjet ćemo kako će se rasplesti ova situacija

Nate Diaz želi promijeniti neke planove nakon što je teksaški Odjel za licenciranje i regulaciju (TDLR) odbio izuzeće marihuane za njegov nadolazeći boksački meč s Jakeom Paulom. Nije tajna da je Diaz jedan od članova borbene zajednice koji najviše podržava marihuanu. Od vlastite sorte trave do pušenja na pozornici na UFC-u, Diaz ne krije svoju ljubav prema njoj. Zapravo, on će ga smotati (džoint) i popušiti ispred vas.

Dakle, kada je Diazu odbijeno izuzeće od marihuane za njegov sukob s Paulom 5. kolovoza (osmi mjesec) u Dallasu, ljubitelji tučnjava znali su da će biti povratnog udarca (ne doslovno). Ako Diaz ne može pušiti marihuanu što dovodi do njegove borbe s Paulom, što će to pomoći samoj borbi? Hoće li se to uopće dogoditi? Mora li se Diaz odreći dijela svoje plaće ako je pozitivan?

Sve su to pitanja koja bi mogla doći u obzir ako se borba doista održi u Teksasu i Diaz ne dobije svoje izuzeće. U nastojanju da se izbjegnu bilo kakvi problemi koji mijenjaju svađu i da se otvori put sigurnom pušenju, čini se da Diaz predlaže promjenu lokacije borbe. Njegova objava na društvenim mrežama sve je rekla.

"Morat ćemo promijeniti savezne države", napisao je Diaz.

Paul, koji je pomogao organizirati cijelu ovu borbu, tek treba komentirati Diazov prijedlog. Nije da je Dallas svjetska prijestolnica borbi, ali do borbe nas dijele samo dva mjeseca. Iako bi boksački meč mogao biti prikladniji za gradove poput Las Vegasa ili New Yorka, možda je prekasno za promjenu, a na kraju će Diaz možda morati biti taj koji će popustiti i manje pušiti.

Linker
24. travanj 2024 06:36