Ostalo

Nate Diaz i Jake Paul prvi su se put suočili na pomalo čudnoj press konferenciji povodom njihove borbe

Jake Paul i Nate Diaz

 SCREENSHOT (DAZN, YOUTUBE)
Zvijezda društvenih medija na kontu ima omjer 6-1 otkako je 2020. godine postao profesionalac

Jake Paul i Nate Diaz nakratko su se fizički obračunali u prvom susretu otkako su najavili borbu koja će se odviti 5. kolovoza (osmi mjesec) u Dallasu na pomalo neugodnoj konferenciji za novinare u utorak.

Zvijezda društvenih medija na kontu ima šest pobjeda i jedan poraz otkako je 2020. godine postao profesionalac,a u zadnjoj borbi pretrpio je taj poraz od Tommyja Furyja. Oduvijek se planirao suočiti s legendom UFC-a Diazom nakon obračuna s Britancem u Saudijskoj Arabiji, a od tog plana nije odustao ni nakon prvog poraza.

Paul i Diaz imali su dugogodišnje rivalstvo, koje datira još od kraja 2021. godine kada je bivši izazivač naslova u lakoj kategoriji bio uz ring za YouTuberov revanš protiv Tyrona Woodleya. Timovi ovog para imali su višestruke sukobe od tada, s tim da je borba konačno dogovorena prošlog mjeseca između njih dvojice, ali par je uglavnom bio pun poštovanja tijekom napetog pokretanja događaja.

Govoreći na današnjoj tiskovnoj konferenciji, Paul je rekao:

"Nate Diaz je uvijek bio plan nakon Tommyja, to sam uvijek govorio u pripremi ‘Nate Diaz je nakon Tommyja‘, to je uvijek bio plan. Ovo je velika borba, borbu koju sam dugo želio, on je izašao iz svog UFC ugovora. Ovo je vjerojatno najveća borba ove godine, stoga želim organizirati velike događaje, velike borbe i boriti se dok je željezo vruće. Napravit ću ono što Conor McGregor nije mogao i nokautirat ću ovog čovjeka", rekao je Paul.

"Ispunjen sam osvetom, ambicijom, glađu, tjeram više nego ikad prije. Imam puno toga za dokazati, dva žetona na svakom ramenu i za mene je učiniti ili umrijeti, doista je ova borba učiniti ili umrijeti. Moram otići sve je u pitanju i mislim da je to isto za Natea Diaza", dodao je.

Nakon toga mikrofon je dobio Diaz.

"Moj plan u borbama je uvijek boriti se protiv najvećeg imena i najboljih boraca koji postoje. Dugo sam pokušavao izaći iz UFC-a jer sam znao koliko vrijedim, koliko borci vrijede i što bih trebao učiniti. Bio je to dug put, ali kada sam bio na odlasku on je radio najveće i najbolje stvari za borce svojom pojavom", rekao je.

"Cijenim sve što sam učinio i što sam morao proći jer me to dovelo do točke u kojoj sam shvatio što trebam učiniti i što sam želio da se dogodi i što bi se trebalo dogoditi. Ljudi zapravo ne gledaju nacrt onoga što bi trebalo učiniti, ali ja sam cijelo vrijeme promatrao i vrijeme će pokazati", zaključio je Diaz.

Linker
23. travanj 2024 02:18