Ostalo

Nate Diaz nakon pobjede nad Masvidalom prozvao dva borca: ‘Leon Edwards je najbolji na svijetu do 77 kilograma, njega želim!‘

Jorge Masvidal vs. Nate Diaz 

 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Nate Diaz je već nekoliko puta natuknuo kako bi se mogao i vratiti u UFC, prije svega za trilogiju protiv Conora McGregora

Uspio je Nate Diaz izdržati teške udarce koje mu je protekle subote zadao Jorge Masvidal u njihovom boksačkom meču, a na kraju je i došao do pobjede većinskom odlukom sudaca. Meč je kod nas na neki način prošao ‘‘ispod radara‘‘ jer se ovog vikenda također borio i Alen Babić, međutim, nikako ga ne treba ignorirati.

Svašta je Diaz naveo kao moguće opcije na press konferenciji nakon borbe, a čak je i nagovijestio mogući povratak u UFC. Novi meč protiv Masvidala, izgleda, nije opcija, no evo što je Nate rekao nakon pobjede ovog vikenda:

‘‘Jake Pul mi prvi pada na pamet kao osoba koju bih volio prebiti. Također bih želio pobijediti Leona Edwardsa koji je trenutno najbolji borac na svijetu do 77 kilograma. To je jedino što trenutno imam u glavi, no, tko god misli da može protiv mene, također mogu i njih prebiti‘‘, rekao je Nate na press konferenciji.

Pitali su ga i oko trećeg meča protiv Masvidala:

‘‘To je jedna cijela situacija koju treba ostaviti za kasnije. Svaki od nas ima po jednu pobjedu nad drugim. On je mene pobijedio u MMA-u, a ja njega u boksu. Tko zna što će se dogoditi s njim… No u nekom trenutku, sigurno‘‘, rekao je.

Nate Diaz je već nekoliko puta natuknuo kako bi se mogao i vratiti u UFC, prije svega za trilogiju protiv Conora McGregora. Nema sumnje da bi UFC rado prihvatio da se to i dogodi, no Conor se još uvijek nije službeno vratio u kavez.

Linker
05. rujan 2024 22:39