Ostalo

Nate Diaz opet prozvao Jakea Paula: ‘Sutra bih se borio s tobom, ali si pušiona! Revanš u boksu, trilogija u MMA-u!‘

Jake Paul i Nate Diaz

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/profimedia
Želi se boriti na Silvestrovo (31. prosinca)

Nate Diaz otvoren je za borbu protiv Jakea Paula u MMA-u, ali volio bi da to dolazi nakon boksačkog revanša. U ponedjeljak je Diaz odbacio tvrdnje koje je nedavno iznio Paul i pozvao na boksački revanš na Silvestrovo (31. prosinca).

“Ti si pun sranja, nisam tražio sranje, borit ću se s tobom sutra u MMA-u, problem je što si ti pušiona! Revanš je u boksu, trilogija je u MMA-u, ionako ti treba vremena za trening, loš si, hajdemo se boriti na dočeku nove godine!”, izjavio je na društvenim mrežama.

Paul i Diaz boksali su 5. kolovoza u Dallasu. Paul je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca u borbi od 10 rundi, a nakon borbe je pozvao Diaza na revanš u MMA-u. S druge strane, Diaz se nagodio za boksački revanš.

U nedavnom intervjuu za Full Send Podcast, Paul je rekao da Diaz nije želio riskirati svoju reputaciju i izgubiti od Paula u MMA borbi. To su komentari koji su izazvali Diazov odgovor u ponedjeljak.

“Mislim da je to preveliki rizik, zar ne?” Ono, 10 milijuna dolara, ali ako izgubi od mene, to utječe na reputaciju. Ismijavat će ga i osjetio je moć. Mislim da me ne bi mogao srušiti. Za njega je to situacija bez poraza. Zato iza kulisa na poslovnoj strani stvari iznosi nečuvene tvrdnje o brojevima i pregovore i želi tako nerealne stvari. Kao da me Nate izbjegava.”

U ovom trenutku nije jasno koji je sljedeći potez za Paula ili Diaza. Paulovi promotori, Most Valuable Promotions, naznačili su da je njegova sljedeća borba već u pripremi, iako je nepoznato tko je protivnik ili kada će se ona održati, a s druge strane, Diaz je slobodan i može što hoće, ali očito čeka da se ugovori upravo ovaj revanš.

Linker
04. svibanj 2024 00:04