Ostalo

Nate Diaz se protivi mečevima između MMA boraca i boksača: ‘To je spaljeno i namješteno‘

Nate Diaz 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako je protiv takvih borbi, ovog će vikenda biti dionikom jedne jer se bori protiv Jakea Paula. Koja je točno razlika između njega i ostalih MMA boraca kada je to u pitanju, nije objasnio

Ne treba previše ni naglašavati da je trenutno prisutan trend u borilačkom sportu u kojem se MMA borci prebacuju na boks i bore protiv solidnih boksača radi dobre zarade. Anderson Silva, Tyron Woodley, Ben Askren i sada Nate Diaz su samo neki primjeri bivših MMA boraca koji su se prebacili na boks, a sve to naravno zbog zarade.

Iako će u subotu biti dionikom jednog upravo takvog meča, Nate Diaz je sinoć izjavio da je protiv toga. Jake Paul će biti njegov protivnik, a rekao je kako je inače protiv takvih mečeva jer su ‘‘spaljeni‘‘:

‘‘Sve je to je**no namješteno i spaljeno po meni. Svaka čast Jamesu Toneyju. On je sigurno jedan od najz**ebanijih likova na svijetu. Ušao je u kavez i odradio pravi meč. Smiješno je kako se ljudi zbune oko kompetitivnosti u boksačkom ringu. Boksači govore puno sr**a, ali to nisu prave borbe. Oni boksaju, ali isto tako bi mogli igrati košarku. Ovo nije prava borba, to je samo dio borbe‘‘, rekao je Nate za BoxingScene.

‘‘Radije bih da borba bude tri runde. Brže je bolje. Mislite da ću se ja doći igrati i ostati tamo cijeli meč? Doći ću i završiti meč što prije moguće. On je veći od mene, ja sam se borio do 77 kilograma. Uvijek me se otpisuje, ali to nije ništa novo‘‘, dodao je.

Iako je protiv takvih borbi, ovog će vikenda biti dionikom jedne jer se bori protiv Jakea Paula. Koja je točno razlika između njega i ostalih MMA boraca kada je to u pitanju, nije objasnio.

Linker
05. svibanj 2024 23:58