UFC

Jake Paul obećava da će ‘ukrotiti‘ Diaza: ‘On je nasilnik i propalica, napušen je i tuče nedužne ljude‘

Nate Diaz 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Velika su ovo obećanja od strane Paula, a hoće li ih uspjeti izvršiti, saznat ćemo već ove subote

Ovog vikenda nas očekuje novi nastup Jakea Paula, a bit će mu to prvi nakon prvog profesionalnog poraza kojeg mu je nedavno nanio Tommy Fury. Protivnik je odavno već poznat, a radi se o UFC-ovoj legendi i veteranu Nateu Diazu. Već je nekoliko puta Paul prognozirao nokaut, a sada je bio još malo specifičniji.

Borio se Paul do sada s bivšim MMA borcima u boksačkom ringu, a protiv svih je bio uspješan. Jedini poraz mu je nanio Fury koji je najbliže profesionalnom boksaču, a sada se ipak odlučio vratiti na stare staze. Rekao je kako će sada nokautirati Diaza i to u petoj rundi:

‘‘Moja predikcija je nokaut u petoj rundi. Nisam zabrinut. Znam da pobjedu želim više i znam što sam sve učinio na treningu, imao sam i ljude koji su točno oponašali kako se on bori. Da, možda će pogoditi nekoliko dobrih udaraca, takva je igra. Mene to samo razbudi. Ja ću njega onda pogoditi još i jače, nastavit ću i tako mu završiti karijeru‘‘, rekao je Paul u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Poštujem njegovu karijeru, ali ne poštujem njega kao osobu. On je nasilnik i propalica. Tuče nedužne ljude. Uvijek pokušava izazvati scenu i baca boce na ljude. Uvijek je napušen. Kakav je to primjer za ostale, biti stalno napušen? Netko mora ukrotiti nasilnika, a to ću učiniti ja u subotu‘‘, dodao je.

Velika su ovo obećanja od strane Paula, a hoće li ih uspjeti izvršiti, saznat ćemo već ove subote. Iako Diaz nije primarno boksač, daleko je od toga da ne može zaprijetiti.

Linker
03. svibanj 2024 15:11