Ostalo

NBA ikona ulaže u sve popularniji borilački sport: ‘Ovo je budućnost, tu su najčvršći sportaši svijeta‘

Shaquille O'Neal
 BRYAN R. SMITH, AFP
Shaqu se svidjelo ono što je vidio i kako stvari stoje veliki dogovor uskoro će biti zaključen

Jedan od najpoznatijih košarkaša u povijesti i bivši NBA prvak Shaquille O'Neal planira svoj novac investirati u Bare Knuckle Fighting Championship.

Popularni Shaq još je prošloga tjedna viđen na 'KnuckleManiji'. Iako su na prvu mnogi pomislili da se tamo pojavio isključivo kako bi uživao u akciji koju nudi boks bez rukavica, umirovljena NBA ikona očito je ovaj posjet iskoristila i za poslovni sastanak.

"Ovo su najbolji i najčvršći sportaši svijeta. Činjenica da ne koriste rukavice čini ih najčvršćim sportašima na svijetu. Mislim da je ovo budućnost borilačkog sporta. Oni se bore onako kako bi borbe i trebale izgledati", rekao je O'Neal za USA Today.

Nakon završetka vrlo bogate košarkaške karijere Shaq se odlično snašao u ulozi TV analitičara, a poznato je i da se radi o velikom zaljubljeniku u borilačke sportove.

O novoj zvučnoj suradnji oglasio se i David Feldman, predsjednik BKFC promocije, koji je otkrio da će dogovor s O'Nealom uskoro biti zaključen.

"Sada je s nama jedna od najtraženijih sportskih figura. Pa tko to ne zna za Shaqa? Sad će biti dio ove kompanije i učinit će puno toga za sve one koji nam se žele priključiti", izjavio je Feldman.

Koja će točno biti Shaqova uloga, u ovim trenucima nije poznato, ali već je sad jasno da se radi o jednom zanimljivom potezu s obje strane.

Linker
15. travanj 2024 23:38