Ostalo

(VIDEO) Paige VanZant novim objavama izludila pratitelje i potvrdila kako je preboljela poraz

Paige VanZant
 Instagram
Vrlo brzo se najpopularnija borkinja svijeta vratila svojoj svakodnevici

Ovog mjeseca Paige VanZant napokon se vratila borbama, no to nije prošlo baš najbolje po nju. Dočekali je svoj debi u ringu Bare Knuckle Fighting Championship promocije, no tamo je doživjela pomalo neočekivan poraz. Bolja od nje bila je prosječna boksačica Britain Hart, a poraz je prvobitno Paige teško pao pa je čak u svlačionici suprugu rekla kako se više ne želi boriti.

Ipak, samo dan ili dva nakon nastupa već je bila puna pozitive, izjavivši kako se tek u trećoj rundi borbe opustila te kako će već u idućem nastupu to sve izgledati puno bolje. Podršku joj je javno pružio i vlasnik promocije, David Feldman, kojem je njen poraz malo poremetio planove, no za vjerovati je kako će pronaći zanimljivu opciju kojom će i drugi nastup VanZant dobiti jednaku količinu pažnje od strane medije i ljubitelja borilačkog sporta.

U međuvremenu se Paige vratila onome što joj je najdraža zanimacija, ali vjerojatno i najveći izvor prihoda, uveseljavanjem svojih pratitelje na Instagramu. A oni najviše vole objave poput one koju je danas postavila na Tick Tock, a onda prenijela i na Instagram.

Nije tajna kako 2.7 milijuna njenih pratitelja obožavaju slične objave, tako da je još prije koji dan iste uveselila jednom u sličnom tonu.

Inače, Paige još uvijek nije poslušala fanove te pokrenula svoje OnlyFans stranicu. Zapravo, napravila je nešto možda još i isplativije. Pokrenula je svoju vlastitu te na nju postavlja privatne objave, fotografije i video zapise. No, za sada nema onih za kakve bi mnogi bili spremni platiti i više nego što iznosi mjesečna pretplata njene stranice. Zapravo su, kako saznajemo, u pitanju objave poput onih na Instagramu, ali i većoj količini.

Paige inače posjeduje i YouTube kanal na kojem je posljednja epizoda posvećena BKFC debiju, odnosno cijeloj pripremi za borbu, kao i samoj borbi. Pogledajte i to, isplati se!

Linker
25. travanj 2024 18:52