Ostalo

Nekadašnji izazivač prozvao Roberta Soldića, ovaj mu odgovorio: ‘Ja sam iz Stare Bile, bit ću spreman!‘

Roberto Soldić

 SCREENSHOT/TWITTER Screenshot/twitter
Bio bi ovo idealan protivnik za Soldića da se vrati na pobjedničke staze, a sada su na potezu Chatri i ONE Championship da meč i organiziraju

Roberto Soldić svoj put u ONE Championshipu nije započeo onako kako je želio. Prvo je protiv Murada Ramazanova meč ostao bez pobjednika, odnosno ‘‘no contest‘‘, a zatim je ove godine poražen od Zebaztiana Kadestama tehničkim nokautom u drugoj rundi. Nije početak kakav bi netko poželio, no uskoro bi trebao dobiti priliku sve ispraviti.

U petom je mjesecu Soldić nastupio posljednji puta, a na njegovu adresu je jučer došla nova prozivka. Nekadašnji izazivač za ONE-ovu titulu Agilan Thani prozvao je ‘‘RoboCopa‘‘ na meč, a Soldić mu nije ostao dužan nego je izazov objeručke prihvatio:

‘‘Ako Soldić želi, može doći i dobiti. Ako netko ovdje ima nešto za izgubiti, onda je to on. Ja sam samo neki tip iz Malezije‘‘, rekao je Thani za South China Morning Post.

Roberto mu je odgovorio:

image

Soldićev story

Instagram (soldicmma)

‘‘Ti si odličan ratnik Agilane i bivši izazivač za pojas, ali ja sam tip iz Stare Bile i bit ću spreman kad god‘‘, napisao je na svom Instagram ‘‘storyju‘‘.

Inače, Agilan Thani je nekadašnji izazivač za ONE-ovu titulu, a istu je napao dok je prvak bio Ben Askren. U svojoj karijeri je postigao 13 pobjeda i 7 poraza, a sve mečeve u karijeri je odradio pod okriljem ONE Championshipa, osim svog profesionalnog debija.

U svom trenutno posljednjem nastupu Thani je svladao Magomedmurada Khasaeva ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a meč prije toga je također pobijedio na isti način.

Bio bi ovo idealan protivnik za Soldića da se vrati na pobjedničke staze, a sada su na potezu Chatri i ONE Championship da meč i organiziraju.

Linker
24. travanj 2024 10:17