Ostalo

‘Nema sumnje da je najbolji na svijetu, razbio bi Ngannoua! Ima snagu nokautirati ga jednim udarcem‘

Francis Ngannou

 IAN MAULE/AFP/PROFIMEDIA Ian Maule/afp/profimedia
Ngannou je najavio da bi volio nastaviti svoju boksačku karijeru neovisno o ishodu borbe s Joshuom

Na ONE 166 priredbi koja se održala za vikend mogli smo svjedočiti povijesnom trenutku! Anatoly "Sladkiy" Malykhin postao je prvi borac ikada koji istovremeno drži pojas u čak tri kategorije.

Nezaustavljivi Rus je prvak srednje, poluteške i teške kategorije. To mu je pošlo za rukom kada je u petak zaustavio nizozemskog borca i dotadašnjeg prvaka poluteške kategorije, Reiniera de Riddera (16-2). Poslije priredbe na konferenciji za novinare Chatri Sityodtong, predsjednik ONE-a, potaknut boksačkim spektaklom koji nas čeka ovu subotu, izjavio je kako bi prema njegovom mišljenju izgledao okršaj između trostrukog prvaka i kamerunskog diva.

"Nema uopće sumnje da je Anatoly najbolji teškaš na svijetu, točka! Srušio bi Francisa Ngannoua i razbio ga", poprilično samouvjereno je zvučao Sityodtong. Svoju izjavu je i obrazložio te naveo zašto je tako čvrstog stava:

"Anatoly je sve svoje borbe pobjedio prekidom. Ima nokaut snagu da borbe završava jednim udarcem i posjeduje elitno hrvanje".

Impresivan je omjer postigao "Sladkiy" – nije izgubio u svih 14 profesionalnih borbi u kojima je čak 10 puta slavio nokautom, a četiri puta je prisilio protivnika na predaju.

"Predator" je najavio kako, neovisno o ishodu borbe s Joshuom bi volio nastaviti svoju boksačku karijeru, ali i odraditi još nekoliko MMA mečeva. Borbe između istaknutih boraca različitih organizacija su uvijek zanimljive, a kada bi se dogodio okršaj između dva ovako dominantna sportaša, to bi zasigurno bila noć za pamćenje!

Linker
27. travanj 2024 09:02