Ostalo

Ngannou i tim ‘izigrali‘ legendarnog trenera? ‘To će biti grabljenje novca, to im je važnije nego tretirati ljude ispravno‘

Fury i Ngannou

 Screenshot (youtube, Top Rank Boxing)
Atlas ima preko 40 godina iskustva i radio je s puno renomiranih imena iz svijeta boksa, no očito je i sam dobro detektirao da se tu radi samo o marketingu i novcu

Približava se dan kada će Francis Ngannou ostvariti svoju najveću želju, odnosno veliki boksački meč protiv prvaka Tysona Furyja. Sve nas zanima kako će Ngannou izgledati među konopcima u svom prvom boksačkom meču, a zadatak mu sigurno neće biti lagan jer ga čeka jedan od najboljih teškaša današnjice.

Legendarni boksački trener, Teddy Atlas, sumnja u ozbiljnost Ngannoua i njegovog tima oko cijele priče. Otkrio je kako su prvo kontaktirali njega da trenira Ngannnoua, no izabrali su Mikea Tysona jer smatra kako on donosi više novca i više prodaje PPV-a:

‘‘To će očito biti veliko grabljenje novca za sve u Saudijskoj Arabiji. Grabljenje novca, bez dvojbe. Da budemo u potpunosti transparentni, ne govorim uvijek o stvarima o kojima ne znam puno, no Ngannouovi ljudi su me kontaktirali da ga treniram. Očito, ja ne treniram svakoga‘‘, rekao je Atlas u svom podcastu.

‘‘Idući dan mi je sin pokazao vijest kako će mu trener biti Mike Tyson. Bog ih blagoslovio, super, tako će se više kupovati PPV-ovi, a i Ngannou je opčinjen Tysonom. Znam da je novac važan, no nije li važnije ljude tretirati ispravno? Nisam svetac, novac od nafte bi bio odličan, ali ja neću trenirati nekoga ukoliko ne mogu provoditi vrijeme s tom osobom‘‘, dodao je.

Atlas ima preko 40 godina iskustva i radio je s puno renomiranih imena iz svijeta boksa, no očito je i sam dobro detektirao da se tu radi samo o marketingu i novcu. Kako god, pitanje je bi li i uz njega Ngannou imao iakakve šanse protiv Furyja.

Linker
16. svibanj 2024 10:02