Ostalo

Ngannouov trener nezadovoljan kako PFL promovira njegovu borbu: ‘Titula se nigdje i ne spominje, samo ta borba divova‘

Eric Nicksick (lijevo) i Francis Ngannou (desno)

 Instagram (eric Nicksick)
Istina je da PFL ovu borbu konstantno brendira kao ‘‘borbu divova‘‘, no titula se gotovo nigdje pa i ne spominje

Idućega tjedna konačno ćemo svjedočiti povratku Francisa Ngannoua u kavez. Nakon gotovo tri godine i borbe protiv Ciryla Ganea u UFC-u, Ngannou se konačno odlučio vratiti u MMA i debitirati u PFL-u. Renan Ferreira bit će njegov protivnik, a čovjek je to koji u posljednjih pet godina ima samo jedan poraz, i to od našeg Ante Delije.

Kako god, izgleda da Francisov trener, Eric Nicksick, nije previše zadovoljan kako PFL promovira njegovog borca. Jučer je u razgovoru za MMA Fighting rekao da uopće nema osjećaj kako se bore za titulu te da PFL loše promovira borbu:

‘‘Ja sam doslovno zaboravio, recimo to tako da sam zaboravio, da se borimo za titulu. Više mi je kao, ‘Oh, tu imamo samo još jednu borbu za titulu‘, znate. Pomislite da se radi o borbi na pet rundi, no ova borba jednostavno nije tako promovirana. Negdje u glavi sam imao da se borimo za titulu, no morao sam se podsjetiti na to‘‘, započeo je Nicksick.

‘‘Razumije te me, želim to više čuti od njih, a ne samo kako se dva diva bore. Ovo je borba za PFL-ovu titulu, znate. Ovo je ogromno čovječe, ne znam, mislim da je to trebalo puno bolje promovirati‘‘, dodao je.

Istina je da PFL ovu borbu konstantno brendira kao ‘‘borbu divova‘‘, no titula se gotovo nigdje pa i ne spominje. Izgleda da je PFL ovdje odlučio igrati na kartu privlačenja širih masa ka ovome meču, što je također razumljivo, a razumljivo je i da Ngannouov tim želi da se promovira i titula za koju se bore.

Linker
12. listopad 2024 19:45