Ostalo

Ništa od borbe između Zuckerberga i Muska! ‘Elon nije ozbiljan, fokusirat ću se na ljude koji su ozbiljno u sportu‘

Elon Musk i Mark Zuckerberg ilustracija

 MOURAD ALLILI/Sipa Press/Profimedia
Je li ovo sve bila samo prazna priča kojom su obojica samo htjeli dodatni publicitet, ne znamo

Priča oko borbe između Elona Muska i Marka Zuckerberga se jedno vrijeme počela ozbiljno zakuhavati, no kako vrijeme odmiče, sve je manje izgledno da ćemo ova dva bogataša gledati u kavezu. Neki dan je Musk rekao da UFC i Dana White neće biti uključeni u organizaciju ove borbe, ali izgleda da neće nitko.

Iako su obojica postavljali fotografije u društvu UFC-ovih prvaka i legendi, izgleda da od meča neće biti ništa jer Zuckerberg tvrdi da Musk nije ozbiljan oko cijele priče. Osim toga, rekao je da će se fokusirati na natjecanje s ljudima koji su ozbiljni u ovom sportu:

‘‘Mislim da se svi možemo složiti da Elon nije ozbiljan oko ovoga. Mislim da je vrijeme da krenem dalje. Ponudio sam mu datum, Dana White je ponudio da oni to organiziraju i da novac ide u humanitarne svrhe. Elon ne želi potvrditi datum, onda kaže da treba na operaciju, a sada pita da trenira u mom dvorištu. Ako ikada bude ozbiljan oko datuma i prave priredbe, zna gdje me može naći. Ako ne, vrijeme je da krenem dalje. Fokusirat ću se na natjecanje s ljudima koji su ozbiljni u ovom sportu‘‘, napisao je Zuckerberg na Instagramu.

Izgleda da Dana White ipak nije toliko izvisio jer očigledno ovaj meč nećemo gledati. Je li ovo sve bila samo prazna priča kojom su obojica samo htjeli dodatni publicitet ne znamo, ali ono što sada znamo jest da ovu borbu vrlo vjerojatno nikada nećemo gledati. Možda je tako i bolje.

Linker
26. travanj 2024 23:04