Ostalo

Novi Bellatorov prvak Corey Anderson priznaje: ‘Čudan osjećaj. I dalje sanjam kako osvajam titulu...‘

Corey Anderson

 Screenshot(YouTube, UFC)
Bellator 302 nam je pružio borbe i novog prvaka u lakoteškoj kategoriji no on se i dalje nije privikao na status prvaka

Već smo izvijestili o događajima na Bellator 302 eventu prošli petak kada je u glavnoj borbi večeri Corey “Overtime” Anderson (18-6) pobijedio domaćeg irskog borca Karla Moorea (12-3) te je tom pobjedom osvojio naslov prvaka u lakoteškoj kategoriji. Event je bio u Belfastu te je označio povratak Bellatora u Europu.

Američki borac je svoju zadnju borbu imao početkom prošlog ljeta kada je porazio Phila Davisa na Bellatoru 297. Bivši UFC borac je 2020. debitirao u Bellatoru pobjedom nad legendarnim Melvinom Manhoefom.

Anderson je hrvačkim tehnikama svih pet rundi imao kontrolu na Mooreom te je osvajanjem pojasa njega odmah simbolično uručio svojoj majci koja je se nalazila u publici. U intervjuu za TMZ sports je priznao da je to za njega bio veliki trenutak za kojim je tragao dugo. Također nadodao je da to u jednu ruku bilo čak malo čudno doživjeti.

“Teško mi je to pretočiti u riječi. Svake noći sam imao te snove. Čak nakon meča sam sanjao da osvajam pojas. Onda bih se probudio i vidio bih ga na kauču pored kreveta. Jednostavno čudan osjećaj. Ja sam sada prvak. Cijele ove godine sam gledao koga bih mogao eventualno napasti za titulu. Uvijek bih išao analizirati prvaka. Sada sam ja taj i stvari su malo drukčije. Sada ja imam metu na leđima” zaključio je novi Bellatorov prvak.

Linker
12. travanj 2024 21:23