Ostalo

Objavljeno koliko će koštati PPV za borbu Jakea Paula i Andersona Silve: Fanovi smatraju da je preskup

Anderson Silva, Jake Paul i Logan Paul

 Harry How/Getty images/Profimedia
Čim je cijena objavljena, fanovi su počeli negodovati

Krajem ovog mjeseca Jakea Paula čeka najteži meč u dosadašnjoj borilačkoj karijeri. Protivnik će mu biti Anderson Silva, koji iako je u 48. godini života, zacijelo problem svakome tko se nađe nasuprot njega. Priredba se održava 29. ovog mjeseca, a u javnost su isplivale informacije o tome koliko će koštati PPV.

Jake Paul u posljednje vrijeme nije imao sreće kad je u pitanju pronalazak protivnika. Prvo je zbog problema sa zakonom Tommyja Furyja ta borba otkazana, a zamjena je bio Hasim Rahman Jr. Rahman nije bio u stanju skinuti kilograme čak ni kada je granica pomaknuta na više tako da se Paul opet našao bez protivnika.

‘‘On definitivno predstavlja MMA zajednicu, možda samo ne želi pritisak jer je i Woodley rekao isto. On predstavlja MMA zajednicu i puno MMA fanova želi vidjeti kako ja gubim. A glavni razlog zbog kojeg se borba događa jest taj što je Dana White rekao da se ne usudim. Želim dokazati svima da se ne bojim Andersona Silve‘‘, rekao je neki dan Paul.

‘‘Mislim da će ovo biti najveći ‘pay-per-view‘ u mojoj karijeri. Bio bih sretan da prodam između 300 000 i 500 000, ali mislim da možemo doći do nekih 600 000 ili 700 000 ovisno o tome kako prođe ‘fight week‘ i promocija samog meča. Bit će najveća do sad, to je sigurno.‘‘

Što se tiče cijene PPV-a, iznosit će 59,99$, odnosno oko 61 euro. Paul je rekao da namjerava prodati oko pola milijuna, ali nada se da će ići i prema 800 000. Hoće li uspjeti, saznat ćemo krajem ovog mjeseca.

Linker
19. travanj 2024 21:50