Ostalo

One Championship se pohvalio velikim pojačanjem: Slavni grappler navlači male rukavice?!

Gordon Ryan
 Instagram
Već se godinama priča o njegovom transferu u MMA, a čini se da je ONE imao najkonkretniju ponudu

Gordon Ryan uskoro bi mogao upisati svoj MMA debi.

Poznati američki grappler potpisao je ovih dana ugovor s ONE Championship promocijom i čini se da bi prema istome trebao nastupati u 'submission grapplingu', a možda i u MMA okršajima.

Detalji o datumu i lokaciji njegovog ONE debija još nisu otkriveni, ali da je posao zaključen preko Twittera je potvrdio i Chatri Sityodtong, čelnik singapurske borilačke promocije.

Ryana mnogi smatraju najboljim grapplerom današnjice. Riječ je o trostrukom ADCC prvaku, IBJJF no-gi prvaku i četverostrukom osvajaču Eddie Bravo Invitational natjecanja.

Gordon je tijekom svoje bogate grappling karijere upisao i pobjede nad brojnim poznatim MMA licima poput Josha Barnetta, Gabriela Gonzage i Rousimara Palharesa. Interes za MMA-om pokazivao je i u prošlosti, ali čini se kako je 2021. godina u kojoj se odlučio dodatno približiti tom izazovu.

"Odrađivat ću grappling mečeve, a ponda za MMA bit će na stolu ako se odlučim ići tim putem. Sada mi je glavni fokus ADCC 2022, ali odlučim li se za MMA, debitirat ću pod okriljem ONE promocije", između ostalog je u prvoj reakciji poručio Ryan.

Linker
26. travanj 2024 15:08