Ostalo

ONE objavio 'breaking news': Sve priredbe do 29. svibnja bez publike!

Predsjednik ONE-a
 Screenshot
Azijski borilački div ONE Championship je odlučio sve svoje priredbe do 29. svibnja održavati bez publike, odnosno s praznim tribinama. Razlog je pandemija korona virusa koja se sve brže širi svijetom.

Vijest je javnosti otkrio sam čelnik ove velike borilačke organizacije Chatri Sityodtong objavom na društvenim mrežama. ONE je, podsjećamo, već održao jedan event bez gledatelja, a drugi su bili prisiljeni otkazati radi takvih naputaka vladajućih u Vijetnamu.

"Moj tim i ja smo odlučili da će se od sada sada svi ONE Championshio eventi održavati bez publike i da ta odluka stupa na snagu odmah. Sigurnost naših fanova, boraca, radnika, partnera i publike je najveći prioritet ONE Championshipa. Sve već zakazane ONE piredbe će se održati, ali bez publike u dvorani najmanje do 29. svibnja radi neobične globalne situacije izazvane COVID-19 virusom", stoji u prvom dijelu poruke koja se nastavlja:

"Za milijune fanova kod kuće diljem svijeta, priredbe će se nastaviti, ali će ih se moći pratiti iz udobnosti i sigurnosti vaših dnevnih boravaka. Pokušavamo raditi u zaista iznimnom trenutku, ali moj tim i ja ćemo ostati posvećeni tome da isporučimo najbolje od ovog sporta. ONE Championship će nastaviti vas oduševljavati s najboljim MMA borcima na planetu i inspirirat će vas njihovim nevjerojatnim pričama. Virus je možda sada u ofanzivi, ali ja vjerujem u snagu ljudskog duha. IDEMOOOOO! MI SMO SVI JEDNO!", zaključio je Sityodtong.

Naredni već zakazani eventi ONE promocije će uslijediti 17. i 24. travnja, a zatim i 1. i 8. svibnja. Naravno bez gledatelja...

Linker
22. travanj 2024 01:47