Ostalo

ONE objavio čudesne brojke svojih boraca: ‘Amerikanci dobivaju priliku gledati najbolje udarače na svijetu‘

Rodtang, Chatri Sityodtong i Michael Savvas

 Screenshot (youtube, One Championship)
Muay Thai borci koji ovog vikenda nastupaju u ONE-u iza sebe imaju uistinu impresivne brojek

Jako velika očekivanja ONE Championship organizacija ima od eventa koji spremaju u noći s petka na subotu. Radi se o priredbi naziva ONE on Prime Video 1, a bit će to debitantska priredba u suradnji s Amazon Prime streaming servisom.

Radi se o poslu koji je ONE sklopio kako bi se dodatno širio na američko tržište, a event će biti emitiran u terminu koji pogoduje upravo američkoj publici. Nakon što su osvojili azijsko tržište borilačkih sportova, ONE krupnim koracima grabi dalje i planiraju se etablirati kao najbolja promocija na svijetu.

Adriano Moraes i Demetrious Johnson predvodit će taj event obračunom za prvaka ONE-ove muha kategorije. Iako se radi o vrhunskom MMA dvoboju, UFC i dalje ipak prednjači kao najbolja svjetska MMA organizacija i tu nema nikakve dileme. Međutim, ONE-ove uzdanice nisu samo MMA borci.

Kickboksači, grappleri i muay Thai borci također dobivaju priliku prezentirati svoje vještine pod okriljem ONE-a, a muay Thai majstori velik su ponos ove organizacije. Tako je ONE na svom Instagram profilu podijelio neke zapanjujuće brojke trojice boraca koji će nastupiti na ovom eventu.

Radi se o Nong-o Gaiyanghadau, prvaku bantam kategorije, zatim o Rodtangu Jitmuangnonu, prvaku muha kategorije te o Superleku Kiatmookaou, polufinalistu Grand Prixa u muha kategoriji.

Nong-O borac je s 263 pobjede, 54 poraza i 10 neriješenih ishoda u svojoj dosadašnjoj muay Thai karijeri, a 35-godišnji Tajlanđanin pojas će braniti protiv također sjajnog borca, Britanca Liama Harrisona (90-24-2).

Rodtang Jitmuangnon iza sebe ima još impresivnije brojke. 268 pobjeda, 42 poraza i 10 remija njegov je učinak, no znate što je najimpresivnije u ovoj priči? Rodtang je prije mjesec dana proslavio tek 25. rođendan. U noći s petka na subotu nastupit će u polufinalu muay Thai Grand Prix turnira u muha kategoriji, a protivnik će mu biti Cipranin Michael Savvas (45-4).

Posljednji na ONE-ovoj listi je Superlek, 26-godišnji tajlandski borac, a iza njega je nešto manje mečeva nego iza dvojice gore navedenih. 129-29-4 njegov je profesionalni omjer.

‘‘Ove brojke nisu šala. Najveće zvijezde muay Thaija uživo ovog petka nastupaju na ONE on Prime Video 1 eventu‘‘, stoji u opisu ove objave, a među komentarima se ističe komentar Chatrija Sityodtonga, predsjednika ONE Championship organizacije.

‘‘Prvi put ikada, Amerikanci će dobiti priliku svjedočiti onome što najbolji udarači na svijetu rade i kako izgleda najviša moguća razina na ovom planetu.‘‘

Jasno je koliko su čelnici ONE-a ponosni na borce koji nastupaju pod njihovom organizacijom, a ako ste i vi među onima koji dosad nisu gledali ove borce, ne znate što ste propustili. Srećom, možete saznati ovog vikenda i stoga ne propustite ONE-ovu spektakularnu priredbu.

Linker
27. travanj 2024 03:09