Ostalo

Overeem pronašao novi posao, mnogi ostali iznenađeni kada su vidjeli čime će se Nizozemac ubuduće baviti

Alistair Overeem

 Screenshot/Instagram
Legendarni teškaš odlučio je borilačku arenu zamijeniti - političkom

Alistair Overeem posljednjih je mjeseci vrlo vješt u iznenađivanju borilačke javnosti. Najprije je fanove iznenadio odlukom o sportskoj mirovini, potom ih je šokirao svojim mršavim izdanjem (koje je posljedica vegetarijanstva), a sada je nastavio istim ritmom i iznenadio mnoge svojim novim poslom. Legendarni Nizozemac, naime, borilačku je arenu odlučio zamijeniti onom - političkom.

"Demolition man", naime, pridružio se političkoj stranci Belang van Nederland (interes Nizozemske), a ovih se dana priprema i kandidirati za nizozemski Zastupnički dom. Njegovu odluku s javnošću je podijelio čelni čovjek BVNL-a, Wybren van Haga.

"Legenda borilačkih vještina Alistair Overeem mijenja ring za političku arenu. Zajedno s BVNL-om vodit će prave bitke za budućnost Nizozemske. Ponosni smo što ga imamo uz sebe", objavio je Van Haga na Twitteru, a nedugo potom javnosti se obratio i sam Overeem, te obrazložio svoju odluku.

"Postao sam frustriran svim mjerama tijekom razdoblja koronavirusa. Vlada je govorila o zdravstvenoj krizi, no ista je vlast zatvorila sve dvorane i teretane. Nitko, osim Wybrena van Haga, nije govorio o tome što ludilo covid mjera radi zdravlju i koliko ograničava slobodu", rekao je 43-godišnjak u razgovoru za Panoramu te istaknuo kako je nizozemska vlada "uvelike prekoračila svoje ovlasti" tijekom pandemije koronavirusa.

Linker
26. travanj 2024 05:55