Ostalo

Paddy Pimblett otkrio koga favorizira između Paula i Silve: ‘Neće preživjeti tri runde s njim‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Sky Sports)

Krajem ovog mjeseca Jakea Paula čeka najteži izazov u dosadašnjoj boksačkoj karijeri. U svojih dosadašnjih pet nastupa je bio stopostotan, a najznačajnija pobjeda mu je definitivno ona protiv bivšeg UFC-ovog prvaka, Tyrona Woodleyja. Iako ga se opet kritizira da se ne bori protiv boksača već umirovljenog MMA borca, Anderson Silva je definitivno problem svima.

29. ovog mjeseca Paul će pokušati doći do šeste pobjede u svojoj karijeri, ali neće imati lagan zadatak. Anderson Silva ima tri pobjede i jedan poraz u profesionalnom boksu, no svima je jasno o kakvom se borcu uistinu radi iako je u 48. godini života. Ovih dana se sve žustrije raspravlja o ovom meču, a svoje mišljenje je dala i UFC-ova zvijezda Paddy Pimblett:

‘‘Kao što ste i rekli, Anderson je jedan od najboljih svih vremena. Ja sam za njega u ovom meču, jednostavno ne vidim Paula da će preživjeti tri runde s njim. Nema šanse, vidjet će što znači boriti se protiv pravog udarača.‘‘, prenosi Bjpenn.

Jake Paul također se dotaknuo kolika je legenda ustvari Silva, a iskazao mu je veliko poštovanje:

‘‘Osjećam da je sudbina da se ova borba dogodi. Anderson Silva je bio prva poznata osoba koju sam upoznao u Ohiu, a to je bilo nakon njegove borbe u jednom restoranu. S obzirom da sam iz Ohia, tamo nema poznatih osoba, a Silva je prva poznata osoba čiji sam bio veliki fan‘‘, rekao je Paul.

Nešto više od dva tjedna je ostalo do ovog meča, a dojam je da dosta fanova i boraca smatra da će Paul upisati svoj prvi poraz. Hoće li se to uistinu dogoditi, ostaje nam za vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 16:23