Ostalo

Ponajbolji boksač svijeta umalo je nastradao: Shakur Stevenson stajao je odmah pokraj upucanog repera

Shakur Stevenson

 Screenshot (youtube, Hotboxin‘ With Mike Tyson)
Jedan od najboljih i najtalentiranijih boksača na svijetu bio je uključen u nesretni događaj

Smrt popularnog američkog repera Takeoffa (28) jučer je ostavila američku javnost u šoku. Član hip-hop grupe Migos upucan je iz vatrenog oružja u jednoj kuglani u Houstonu.

Takeoff je na kuglanju bio u društvu svog kolege Quava, a u jednom trenutku izbila je svađa iz zasad nepoznatih razloga. Ubrzo je došlo do pucnjave, a Takeoff je ustrijeljen u glavu i pomoći mu više nije bilo. Preminuo je na licu mjesta.

Prema izvješću policije, u pucnjavi su ozlijeđene još dvije osobe, ali težina njihovih ozljeda nije javno poznata. Policija je i dalje u potrazi za osumnjičenikom.

TMZ je doznao kako je među nastradalima lako mogao biti i Shakur Stevenson, jedan od najperspektivnijih boksača današnjice. 25-godišnji Shakur iza sebe ima 19 pobjeda u jednako toliko nastupa, a donedavno je držao WBC, WBO i The Ring titule svjetskog prvaka u super perolakoj kategoriji, ali bez njih je ostao nakon pada na vagi.

Shakur je stajao odmah pokraj Takeoffa nedugo prije nego je reper upucan i usmrćen u utorak ujutro. TMZ je podijelio snimku (video pogledajte OVDJE) na kojoj se vidi kako Shakur tijekom verbalne rasprave uistinu stoji pokraj repera, ali srećom, ovaj fantastični boksač nije ozlijeđen u pucnjavi.

Velika je vjerojatnost kako će Shakur biti važan svjedok, jer osobno je svjedočio tom nesretnom slučaju. Nažalost, ostao je bez prijatelja u svemu tome, ali situacija je očito mogla završiti tragično i po njega.

Linker
27. travanj 2024 01:32