Ostalo

Popularna srpska taekwondo borkinja privukla pažnju Ngannoua: ‘Ona je prelijepa zvijer‘

Francis Ngannou i Sara Damnjanović

 Screenshot (youtube, Francis Ngannou; Instagram, Sara Damnjanović
UFC-ov prvak teške kategorije detaljno je prokomentirao Saru Damnjanović

Sara Damnjanović jedna je od najpopularnijih srpskih influencerica, ali radi se i o djevojci koja posjeduje vrhunske taekwondo vještine. Nerijetko ih prezentira putem svojih profila na društvenim mrežama, a osvajačica brojnih odličja u taekwondou uspjela je privući pažnju UFC-ovog prvaka teške kategorije.

Francis Ngannou objavio je video na svom YouTube kanalu, a u fokusu tog videa isključivo je spomenuta Sara Damnjanović. Kamerunski teškaš nije mogao sakriti oduševljenje njenim izgledom, ali pokušao je fokus staviti na analizu njenih borilačkih vještina.

''Ona je lijepa. Ona je prelijepa zvijer.'', započeo je ''Predator'' sa svojim komentarima, a zatim je gledajući isječke njenih borilačkih vještina dodao:

''Ne bih volio da me udari tim stražnjim kružnim udarcima u stomak. Ona vam može slomiti rebra. Način na koji to radi podsjeća na konjski udarac. Njene kretnje i sve ostalo doimaju se tako snažnima.''

Nositeljica crnog pojasa u taekwondou jako je popularna na društvenim mrežama i dojam je kako je to u fokusu njenog djelovanja. Teško je očekivati Damnjanović na nekoj većoj borilačkoj sceni, a Ngannou je prokomentirao kako bi se ova Srpkinja snašla protiv profesionalnih MMA borkinja.

''Ona je jako dobra u taekwondou, ali nemojte me krivo shvatiti. To nije dovoljno da se bori protiv MMA borkinja. S druge strane, MMA borkinje ne bi joj mogle parirati u taekwondou. Dakle, radi se o zonama komfora, ne kažem da nije dobra borkinja. Ako bi se posvetila treniranju MMA-a, definitivno bi postala opaka.'', dodao je Francis.

Što je još fascinirani Ngannou izjavio komentirajući Saru Damnjanović, možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
07. svibanj 2024 03:57