Ostalo

Daniel Cormier jasan oko MMA meča Jakea Paula i Natea Diaza: ‘On će ga sigurno završiti, ovdje nema nikakve šanse!‘

DALLAS, TEXAS - AUGUST 05: Nate Diaz throws a left at Jake Paul during the tenth round of their fight at the American Airlines Center on August 05, 2023 in Dallas, Texas. Sam Hodde/Getty Images/AFP (Photo by Sam Hodde/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

 SAM HODDE Getty Images Via Afp
‘Izdržao je do kraja, moram mu odati priznanje!‘

Maloprije smo pisali o tome da Dan Hardy smatra da Jake Paul može biti kompetitivan u MMA meču protiv Natea Diaza, a sad vam donosimo suprotno mišljenje. Nakon što ih je gledao kako boksaju, Daniel Cormier sumnja da će se Jake Paul boriti protiv Natea Diaza u MMA-u.

Jake Paul (7-1) je pobijedio Diaza (0-1) jednoglasnom odlukom sudaca prošle subote u Dallasu. Boksački meč do 84 kilograma poslužio je kao značajna borba boksačkog događaja. Paul, koji je brend ambasador PFL-a, predložio je revanš protiv Diaza u MMA-u, ali ne samo da Cormier misli da se borba neće dogoditi, već je siguran da to uopće ne bi dobro prošlo za “The Problem Childa”.

"Nate će ga prebiti, a onda i završiti. Ako se bore, Nate će ga završiti ‘submissionom‘. Imat ću manje povjerenja u borbu Jakea Paula protiv Diaza u MMA-u zbog prošlog vikenda. Jakeova najbolja šansa da dominira nad Nateom Diazom bila je u boksu, ali nije. Iako je uvjerljivo dobio borbu, nije ga izdominirao kao što su mnogi mislili da hoće – i to je ono što je drugačije. Upravo zbog toga smatram da Paul nema nikakve šanse ako pričamo o borbi gdje mora raditi puno više od samog boksanja”, kazao je Cormier koji priznaje da je Paul nadmašio njegova očekivanja te iako vidi prostora za napredak, smatra ga zaslužnim za to što je izgurao čak i kad je umoran.

"Jake Paul je, za mene, napravio dobar posao - ali još uvijek pokazuje da ima puno posla za obaviti i može napredovati. Ono što ću reći o Jakeu Paulu: bolji je i puno je čvršći nego što mu ljudi pokušavaju pridati zasluge jer jedno od područja za koje sam mislio da će mu biti problematično boriti bilo je kada je postalo teško, nekako bi odustao i vratio se snimanju videa ili nečem drugom. Ali on to ne osjeti - on se bori kroz teška vremena. Može izdržati do kraja i zato mu odajem priznanje”, zaključio je Cormier.

Pitamo vas, slažete li se s Cormierom ili s Hardyjem?

Linker
02. svibanj 2024 16:18