Ostalo

Predsjednik Cage Warriorsa: 'Otkazati nas možete jedino pomoću tenkova i kamiona!'

Dan Hardy i Graham Boylan
 screenshot/Youtube
Predsjednik Cage Warriorsa, Graham Boylan, uvjeren je kako će se njihova ovotjedna borilačka priredba održati unatoč svim problemima s kojima su se do sada susreli. Rekao je kako ih nikakvi zakoni ne mogu spriječiti pa je čak na to dodao nešto što odlazi i u pomalo ekstremne vode.

Cage Warriors 113 priredba prošla je u tjedan dana kroz puno toga, no njen program i dalje bi se trebao održati. Zapravo, preostalo je tek sutrašnje vaganje i nakon toga borbe u petak. Dogodit će se to uz podosta okrnjen program, budući da je priredba ostala bez glavne borbe i još jedne borbe za titulu, a neće se na njoj održati niti borba između Johna Phillipsa i Duška Todorovića koja je trebala biti "posuđena" od strane UFC-a. Ipak, zadržali su jednu UFC borbu, onu između Bartosza Fabinskog i Darrena Stewarta, koja je na kraju promovirana u glavnu borbu priredbe inače prebaćene iz Londona u Manchester.

Pokraj svega toga, neki i dalje sumnjaju u održavanje priredbe, no predsjednik Cage Warriorsa, Graham Boylan, ima poruku za takve. On je uvjeren da ih neće biti lako spriječiti u održavanju programa koji će se prenositi uživo na UFC Fight Passu. U svakom slučaju, Cage Warriors će gotovo sigurno odraditi priredbu koja bi im mogla biti najuspješnija do sada, budući da bi ih mogli popratiti svi oni kojima će u narednom vremenu MMA itekako nedostajati.

"Ova situacija se tako drastično mijenja da je moguće da sve što danas napravimo sutra padne u vodu. No, proći ćemo kroz sve to, kao što je uspio UFC. Potrebno nam je nešto normalno u ovom cijelom kaosu. Moramo ljudima ponuditi nešto da mirno mogu krenuti dalje i riješiti sve ovo. Najvažnije je da radimo sve na tome da borce nagradimo za prošla dva mjeseca i ono što su napravili tijekom njih", rekao je Boylan u razgovoru za podcast MMA Fightinga, da bi onda odgovorio na to što će se dogoditi ako država ipak odluči zabraniti održavanje programa:

"Trebat će im tenkovi, kamioni i jako puno ljudi da nas spriječe i otkažu nam event."

Spomenuvši uistinu ekstremnu situaciju, Boylan je objasnio kako će priredbu održati bez gledatelja te kako će njihovo medicinsko i drugo osoblje napraviti sve što je u njihovoj moći da bi se sve odradilo prema propisima.

Linker
14. travanj 2024 08:08