Ostalo

Pregršt nokauta i ‘submissiona‘ viđeno je na sinoćnjem PFL-u: Pogledajte najbolje trenutke svih mečeva

Omari Akhmedov vs. Teodoras Aukštuolis

 Screenshot (youtube, Pfl)
Vrlo zanimljiv event ponudio je PFL na otvorenju drugog kola ovosezonskog turnira

Mnoštvo uzbuđenja viđeno je na sinoćnjem PFL 4 eventu koji se održao u Atlanti. Clay Collard pružio je još jedan jako uzbudljivi meč u sklopu ''main eventa'', ali Alexander Martinez savladao ga je podijeljenom sudačkom odlukom i time ga izbacio iz turnira.

Antonio Carlos Junior rutinski je došao do pobjede jednoglasnom odlukom protiv Brucea Souta i potvrdio je svoje mjesto u playoffu. Bivši UFC-ov borac prošle sezone osvojio je titulu u poluteškoj kategoriji, a na jako dobrom je putu da to ponovi i ove sezone.

Sve borbe glavnog dijela priredbe otišle su do samog kraja i završile su na bodove. Međutim, ponudili su ti mečevi puno uzbudljivih trenutaka i publika je mogla uživati.

Ljubitelji prekida došli su na svoje u sklopu preliminarnog dijela priredbe. Pet od ukupno šest preliminarnih mečeva okončano je prekidom. Josh Silveira i Marthin Hamlet imali su nevjerojatnu sekvencu več u prvoj rundi, a deblji kraj otvorene razmjene izvukao je Hamlet kojeg je Silveira nokautirao nakon tri minute i 27 sekundi prve runde.

Rob Wilkinson poigrao se s Viktorom Peštom i nokautirao ga je nakon nešto više od tri minute prve runde, a možda najzabavnije je bilo između Omarija Akmedova i Teodorasa Aukuštolisa.

Litavac koji povremeno trenira i u Cro Cop teamu, uspio je uzdrmati ruskog borca, a lice Omarija Akhmedova kasnije je obilno krvarilo. Ipak, prekaljeni ruski borac došao je do pobjede ''submissionom'' u drugoj rundi. ''Arm triangle'' gušenje presudilo je dobrom prijatelju Satoshija Ishiija.

Najbolje trenutke svih sinoćnjih PFL mečeva možete pogledati OVDJE, a mi s nestrpljenjem iščekujemo sljedeći petak i novi nastup Ante Delije.

Linker
20. travanj 2024 14:30