Ostalo

Preminula Victoria Lee (18), borkinja ONE Championshipa

Victoria Lee

 Instagram, Victoria Lee
Uzrok smrti nije poznat i vjerojatno s njime neće izlaziti u javnost, no ovo je stvarno velika tragedija

Jučer je ONE-ova borkinja Angela Lee objavila tužne vijesti. Naime, njena mlađa sestra Victoria, koja se isto borila u ONE-u je preminula 26. prosinca (12. mjesec). Inače, njihov brat Christian je također ONE-ov borac i prvak je velter kategorije. Uzrok smrti za sada nije poznat, a Angela je napisala kako s njim neće izlaziti u javnost.

Victoria je imala samo 18 godina, a svoj put u ONE-u je započela sa svega 16 godina. Debitirala je 2021. godine u kojoj je i odradila tri meča, a u sva tri je slavila. Zadnji puta se borila u devetom mjesecu 2021. kada je pobijedila Victoriu Souzu, a nakon toga nije nastupala.

‘‘26. prosinca naša obitelj je iskusila nešto što niti jedna obitelj ne bi trebala proći. Jako je teško ovo reći… Naša Victora je preminula. Otišla je prerano i naša obitelj je shrvana od tada. Nedostaje nam. Više nego išta na svijetu. Naša obitelj više nikad neće biti ista. Život više nikada neće biti isti‘‘, napisala je Angela na svom Instagram profilu.

‘‘Molimo vas da nam date poštovanje tijekom ovog najtežeg razdoblja. I molim vas, provjerite kako su vam najmiliji. Stalno provjeravajte. Grlite ih i govorite im koliko vam znače. Nikad ne znate‘‘, napisala je na kraju.

Vicotria je imala samo 18 godina i ovo je uistinu velika tragedija. Nadamo se kako će njena obitelj skupiti snage da kroz ovo prođe.

Počivala u miru.

Linker
30. ožujak 2023 14:56