Ostalo

Pretvarao se da je Oleinik pa uspješno prevario vlasnika poznatog ruskog cirkusa!

Aleksei Oleinik
 Instagram
Jedan je prevarant uspješno nasamario poznatog direktora 'Velikog moskovskog cirkusa' i to tako da se predstavio kao UFC-ov teškaš Aleksei Oleinik.

U doba pandemije koronavirusa mnogi su lopovi postali kreativni, a jedan je za svoju 'predstavu' iskoristio ime poznatog MMA borca Alekseija Oleinika.

Prema, Edgardu Zapashnyju, poznatom vlasniku ruskog cirkusa, netko ga je prevario za 50 tisuća rubalja (otprilike 600 eura). Naivni Zapashny tvrdi da ga je nepoznata osoba kontaktirala preko WhatsAppa i predstavila se kao UFC-ov teškaš. Lažni Oleinik navodno ga je zatražio novčanu pomoć oko hitnih zdravstvenih problema u kojima se našla njegova sestra, a on je - nasjeo.

Iako mu je broj s kojeg je kontaktiran bio nepoznat, Zapashny je u konačnici ipak poslao novac.

Nedugo nakon toga, vlasnik poznatog cirkusa odlučio je nazvati Oleinika, kojeg inače osobno poznaje, a onda mu je ovaj otkrio da nema pojma o čemu je riječ. Tada je Zapashny shvatio da je prevaren...

"Vrijeđa me što sam izgubio taj novac samo zato što znam da takvo stvorenje neće nikada nikome pomoći", komentirao je Zapashny nedavno preko Instagrama.

Ruski Sport Express uspio je dobiti i komentar od samog Oleinika koji otkrio da je u "nevjerici" zbog nastale situacije, pogotovo jer zna da Zapashny ima njegov broj.

"Objasnio mi je da nije bio koncentriran jer je u istom trenutku imao live stream te da mi je poslao novac jer je zaista mislio da mi je potreban", izjavio je Aleksei.

Linker
20. travanj 2024 18:34