Ostalo

Prvi pro- hrvački meč Caina Velasqueza potvrđen za kolovoz

Cain Velasquez je još prije nekoliko mjeseci najavio svoj prelazak u pro- hrvanje, a sada su poznati svi detalji oko njegovog debitantskog meča. Bivši UFC prvak teške kategorije nastupit će u tri protiv tri "tag team" meču na TripleMania eventu u Mexico Cityju 3. kolovoza.

Priredbu organizira AAA, najveća pro- hrvačka organizacija u Meksiku. Velasquezov debi najavljen je u ožujku, a njegov prvi meč u službeno je potrđen u utorak na press konferenciji u Mexico Cityju.

Popularni UFC borac meksičkih korijena u ringu će udružiti snage s još dva kečera. Njegovi partneri bit će Psycho Clown i Cody Rhodes, inače sinovi nekadašnjih popularnih pro- hrvačkih zvijezda. Protivnici će im biti "zlikovci" El Texano Jr, Taurus i još jedan misteriozni partner čiji će identitet ostati iznenađenje do početka priredbe.

TripleMania se održava u Areni Ciudad, istoj dvorani gdje je Velasquez u srpnju 2015. izgubio svoju teškašku titulu protiv Fabricia Werduma na UFC 188 priredbi.

"Velasquez uči jako brzo. On je prava stvar. Sto posto je legitiman. Koliko razumijem, čitav život je u amaterskom hrvanju. Ima rad nogu, udarce, tranzicije, kretanje u parteru. Sve je tu. Ako ostane u pro- hrvanju nema sumnje da će biti velika zvijezda", rekao je Kevin "Killer" Kros koji Velasquezu u Las Vegasu pomaže pripremiti se za meč.

Velasquez je prošle godine također trenirao u prostorijama vodeće američke pro- hrvačke organzacije WWE u Orlandu. WWE je u partnerstvu s AAA promocijom stoga postoji mogućnost da Velasqueza jednog dana vidimo i na velikim WWE priredbama poput bivše UFC bantam prvakinje Ronde Rousey.

Velasqueza smo u Octagonu posljednji put gledali u veljači na UFC on ESPN 1 priredbi u Phoenixu gdje je u svom prvom nastupu nakon dvije i pol godine nokautiran od Francisa Ngannoua za samo 26 sekundi.

Linker
24. travanj 2024 04:02