Ostalo

Pucnjava u kući Jorgea Masvidala: ‘Gamebredov‘ otac navodno je upucao drugu osobu tijekom prepirke

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ozbiljan incident dogodio se u domu velike MMA zvijezde

Policija u Miamiju sinoć je imala posla na adresi Jorgea Masvidala. Odnedavno umirovljeni UFC-ov borac imao je situaciju kod kuće u kojoj je jedna osoba pucala iz vatrenog oružja i policija se morala odazvati.

Naravno da je mnoge odmah zanimalo je li Jorge Masvidal upleten u pucanje iz vatrenog oružja, ali reporter Andy Slater brzo je došao do informacija kako Jorge nije napravio ništa loše, niti je on žrtva te pucnjave.

Prema Slaterovim informacijama, otac Jorgea Masvidala upucao je zasad nepoznatu osobu tijekom rasprave u kući. Jorge Masvidal nije bio kod kuće tijekom te pucnjave, jer je zauzet promoviranjem svog ‘‘bare knuckle‘‘ boksačkog eventa koji se večeras održava u Fort Lauderdaleu, a predvode ga Roy Nelson i Dillon Clecker.

Prema navodima policije u Miamiju, osim njihovog izlaska na teren, na teren je morala izaći i hitna pomoć, što podosta govori o ozbiljnosti same situacije. Kad je u pitanju razlog pucnjave, sve što je policija zasad otkrila jest da se radilo o raspravi dvaju osoba, a dodali su kako se svi zatečeni na mjestu događaja poznaju.

Kako vrijeme bude odmicalo, vjerojatno će isplivati još više informacija, a možda se oglasi i sam Masvidal. Radi se o ozbiljnom incidentu unutar njegovog doma i mnoge će zanimati što je točno potaklo njegovog oca da posegne za vatrenim oružjem i upuca drugu osobu. Srećom, zasad nije prijavljeno da je itko smrtno stradao.

Kad je Jorge Masvidal u pitanju, bivši UFC-ov borac umirovio se prije nešto manje od mjesec dana nakon poraza od Gilberta Burnsa na UFC 287 eventu. Jorge će se sada posvetiti svojim poslovnim pothvatima, a on također ima određenih problema sa zakonom. Naime, ‘‘Gamebred‘‘ još uvijek čeka konačnu presudu parnice koja se vodi zbog njegovog fizičkog napada na Colbyja Covingtona.

Masvidal je Colbyja napao u trećem mjesecu prošle godine ispred jednog restorana u Miamiju. Prilikom napada, Masvidal je Colbyju polomio zub zadavši mu nekoliko udaraca u lice. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama, a kakva kazna čeka Jorgea, tek ćemo saznati.

Linker
19. travanj 2024 10:40