Ostalo

(FOTO) Sage Northcutt nikad nije izgledao krupnije i izrezanije

Sage Northcutt
 Instagram
Već preko dvije godine nismo Sagea Northcutta vidjeli u borilištu

Prošlo je već pet godina otkako se Sage Northcutt pojavio u UFC, kao borac kojeg je Dana White otkrio putem svog "Lookin' for a Fight" showa. Danas 25-godišnji Sage u međuvremenu je prošao puno toga. Od velikog supertalenta, preko nekih sjajnih UFC pobjeda, ali i razočaranja pa sve do napuštanja promocije i odlaska u ONE Championship.

Od odlaska u singapursku promociju očekivao je puno toga. Uostalom, ponudili su mu dovoljno da odluči napustiti najveću svjetsku promociju koja je još uvijek vjerovala u njega. Ipak, već prvi ulazak u njihovo borilište bio je bolan. U svibnju 2019. godine teško je nokautiran od Cosma Alexandrea, što je rezultiralo jednako teškom ozljedom vilice te dugim oporavkom.

Naravno, ne toliko dugim da se ove pune dvije godine Sage nije uspio vratiti. Ipak, borbu od tada nije odradio. Trebao se vratiti krajem travnja borbom protiv Shinye Aokija, no istu je bio prisiljen otkazati zbog posljedica koje je COVID-19 ostavio na njega. Tako da trenutno nije poznat novi datum njegove borbe, ali svakako se čini da će istu dočekati fizički spreman. Tome svjedoče neke posljednje objave s njegovog Instagrama.

Northcutt je od same svoje pojave u MMA-u bio mladić iznimne fizičke spreme i konstitucije, no čini se kako s vremenom njegovo tijelo dobiva sve izraženije konture. Mnogi će reći kako je ovo izgled body buildera, a ne MMA borca i da ne možemo biti sigurni koliko mu to u sportu kojim se bavi donosi beneficija.

Sve u svemu, kroz ovo cijelo razdoblje, od napornog treninga te sportskog života i prehrane očito nije odustao. Kako će izgledati kad se vrati u borilište, nadamo se da ćemo uskoro saznati.

Linker
21. travanj 2024 20:11